-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Assassin's Creed Filmi (2016)

ads
ads

Assassin's Creed 2016 Filmi Hakkında:


2016 ABD yapımı film olan "Assassin's Creed" sinema filminin vizyon tarihi 23 Aralık 2016'dır. Yönetmen koltuğunda oturan "Justin Kurzel" oyuncu kadrosundan bazıları "Marion Cotillard , Michael Fassbender , Jeremy Irons , Brendan Gleeson , Carlos Bardem" ve tür olarak "Bilim Kurgu , Aksiyon , Macera"nın yer aldığı çok güzel filmlerden biridir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Oyunlarını hep sevmişimdir filmini de merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Evet cok merakla beklenen bir film ama vizyon tarihi oldukca gecmis beklicez demekki

    YanıtlaSil
  3. Assassin's Creed dünya çapında rekor kıran PC oyunundan uyarlanan ve 2016'de vizyona girmesi beklenen filmi gişede çok başarı sağlayacağına inanıyorum. Ubisoft yapımcılığıyla 26 Aralıkta Sinemada izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  4. bu filmin çok beğenilmesi ve oyundaki gibi müthiş atmosferi olması için çok paraların harcanması gerekir

    YanıtlaSil
  5. Bu oyunun filmide oyunu kadar efsane olur gibi geliyor oyununu oynarken bile insanın basından kalkası gelmiyor, filmini düşünemiyorum heyecanla bekliyorum filminin çıkmasını

    YanıtlaSil
  6. oyununun her serisini büyük bir ilgi ile oynadım, hikayesini ve karakterin ruhunu oyun oynarken kendimi kaptırıp çok defa gaza gelip yaşadım :) Filminde de bu şekilde bir etkileşim yakalayabilirlerse kesin defalarca izlerim ben filmini de :)

    YanıtlaSil
  7. Sistemim yettiği kadarıyla ilk 4 oyununu oynadım ve muhteşemdi, oyunları keyifli iken filmlerini izlememek ise saçma olur, sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.