-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bayan İçin Sevgililer Günü Hediyesi

ads
ads
Çiftlerin yıl içinde birçok önemli günü vardır. Yıldönümü ve doğum günlerini de bu günlerin başında gösterebiliriz. Tüm dünyada aynı günde kutlanan sevgililer günü ise, çiftler için en önemli özel gündür. 14 Şubat’a iki haftadan az bir süre kala da, sevgililer günü hediyesi için hazırlıklara başlamadıysanız şimdiden arayışta olmanızı öneririz.

Bayan İçin Sevgililer Günü Hediyesi


Sevgililer günü gibi özel günlere kadınların daha fazla önem verdiğini düşünürsek, sizin kız arkadaşınızın da en azından bir hediye beklediğini tahmin edebiliyoruz. Ona sevgililer gününde en güzel hediyeyi vererek bu özel günü kutlamak istiyorsanız, size önereceğimiz sevgililer günü hediyelerini incelemenizde fayda var.

Tesbihane’nin bayanlara özel sevgililer günü hediyeleri, hem cebinizi zorlamayacak hem de sevgilinizin çok hoşuna gidecek. Gümüş kolye, bileklik, küpe, yüzük, alyans, kol saati gibi takı ve aksesuar çeşidi arasından sevgilinizin zevkine en uygun ürünü seçebilirsiniz. Ayrıca doğaltaş ürünleri inceleyerek de farklı bir sevgililer günü hediyesi vermeniz mümkün.

925 Ayar Gümüş Çınar Yaprağı Kolye

1

925 Ayar Gümüş Kalbini Kalbime Gömdüm Çift Alyans

2


925 Ayar Gümüş Kalpli Sonsuzluk Küpe

3


925 Ayar Gümüş Mavi Kelebek Model Bileklik

4


925 Ayar Gümüş Turkuaz Taşlı Çift Vav Elif Kolye

5


925 Ayar Gümüş Kalp Küpe

6


925 Ayar Gümüş Zirkon Taşlı Sonsuz Kalp Kolye

7


Lale Vav Model Siyah Exception Bayan Kol Saati

8


925 Ayar Gümüşlü Yeşim Taşı Kolye

9


925 Ayar Gümüş Şans Bileklik


11




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

27 yorum:

  1. 925 Ayar Gümüş Kalp Küpe < bu çok hoşuma gitti bakalım başka bir hediye bulamazsam alabilirim gibi geliyor bana. Araştırmaya şimdiden başladım :)

    YanıtlaSil
  2. sevgililer gününe az bir zaman kaldı. ne alsam ne alsam diye düşünmeye çok gerek yok artık birçok şey internet üzerinden gerçekleşiyor. Bu arada tesbihane sitesi zamanımızda en iyilerdendirç

    YanıtlaSil
  3. Sevgilimle 7 aydır beraberiz 14 şubatı atlatmak lazım kendi aramıda büyük bir şey yapmayalım dedik çünkü ekonomik bir pazarlama günü olduğunun farkındayız ama boşta geçmemek lazım trip yersiniz..

    YanıtlaSil
  4. resimli yüzükler çok iyiymiş daha önce buradan alışveriş yapmıştım gayet başarılı bir site

    YanıtlaSil
  5. Sevgililer Gününe 13 gün kaldı. Eşime ne hediye alayım diye araştırırken bu yazınızı gördüm. Mavi kelebekli desen kolye çok hoşuma gitti. 1 tane sipariş edeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır ne 13 günü kalması tarihe bakarsan 10 gün kaldı sevgililer günü 14 şubatta değil mi

      Sil
  6. 14 Şubat mutlu çiftler için çok özel bir gün. Bu özel günü anlamlı kılmak için çiftler birbirlerine hediye verirler.

    YanıtlaSil
  7. Çınar yaprağı olan gözüme hoş geldi. Bakalım alıcam galiba bu gidişle umarım beğenir, gerçi hediye bu elbet beğenir.

    YanıtlaSil
  8. Yine 14 Şubat yaklaşıyor ve insanlarda ne hediye alıcam heyecanı sarmaya başladı. Ama yayınladığınız öneriler çok güzel, aralarında bir tanesini seçmeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  9. Çok hoş hediyelikler var. Bunlardan birini mutlaka alırım. Çok teşekkürler hediye seçme derdimden kurtuldum bir anda sayenizde :)

    YanıtlaSil
  10. 925 Ayar Gümüş Zirkon Taşlı Sonsuz Kalp Kolye bunu alabilirim eşime. İnternetten hediye bakıyordum denk geldiğim iyi oldu. Umarım beğenir teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  11. güven veren bir site gümüş yüzük meraklılarına hitap ettiğini söyleyebilirim.

    YanıtlaSil
  12. inşallah sevgilim bana bu kolyelerden alır ok beğendim kolyeleri teşekkürler..

    YanıtlaSil
  13. 925 Ayar Gümüş Şans Bileklik bunu annem için sipariş verdim çok hoşuna gidecek. Eşim için de bir buket çiçek almayı düşünüyorum, yanında ekstra bir yüzük olabilir belki.

    YanıtlaSil
  14. 925 Ayar Gümüş Çınar Yaprağı Kolye bunu annem için düşünüyorum. Sevgilim için de bir yüzük aldım umarım ikisinin de hoşuna gider hediyeler.

    YanıtlaSil
  15. Gerçekten güzel kolyeler bende ne alsam diye düşünyüordum ki bu kolyeler çok hoşuma gitti sanırım bunlardan birini alacağım

    YanıtlaSil
  16. Bu sevgililer günü işi çok sıkıntı ya hediye bulmak çok zor fakat sayenizde kafamda bir kaç fikir oluştu. Kolye hoşuma gitti onu sevgilime almayı düşünüyorum bakalım az kaldı zaten..

    YanıtlaSil
  17. nede bu sevgililer gününde hep bayanlar heyecanlanırki hep erkek hediye alcak diye bir kanun mu var neden bize hediye alınmaz biz almasak suc ama kızlar almadı mı bişey olmaz

    YanıtlaSil
  18. 925 Ayar Gümüş Turkuaz Taşlı Çift Vav Elif Kolye

    bunu annem için sipariş ettim umarım hoşuna gider. Sevgilim için bişey almayı düşünmüyorum çünkü hediye almak için önce sevgili lazım :D

    YanıtlaSil
  19. 925 Ayar Gümüş Zirkon Taşlı Sonsuz Kalp Kolye bunu eşim için sipariş ettim hoşuna gider mi acaba bilmiyorum ama hediye bu sonuçta benim elimden gelen bu yani.

    YanıtlaSil
  20. Lale Vav Model Siyah Exception Bayan Kol Saati < bunu aldım eşime. Çok sevindi ve çok beğendi. Umarım sizin aldığınız hediyeleri de beğenmiştir sevdikleriniz.

    YanıtlaSil
  21. bir bayan için anlamlı bulunan her hediye bence güzeldir

    YanıtlaSil
  22. çok güzel hediyler bayanlara hediye almak için kararsız kalan erkekler şahsen kendim içinde alınabilecek en güzel hediyeleri göstermişsiniz teşekürler admin :)

    YanıtlaSil
  23. sevgililer günününde eşime mavi kelebekli bilekliği almıştım . bu güzel rehber için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  24. bir insanı mutlu edecek her hediye güzeldir anlamlıdır muhteviyatı önemli olmasa bile.

    YanıtlaSil
  25. bir insanı mutlu edecek her hediye güzeldir anlamlıdır muhteviyatı önemli olmasa bile.

    YanıtlaSil
  26. al benisi yerinde olan her hediye güzel ve çekici olabilir doğru zamanda verilmesi de önemlidir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.