-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Dekorasyon sitelerine en güzel örnekler

ads
ads
Hayatımızın büyük bir bölümünü evlerimizde veya yaşam alanlarımızda geçiriyoruz. Yaşam alanlarımızda geçirdiğimiz süre ne kadar kaliteli olursa hayatımız da o kadar kaliteli olur. Bu yüzden insanlar ev dekorasyonu, mobilya seçimi, iç mimari ve dekor trendleri gibi işlere çok büyük para ve zaman harcamaktadırlar. Sizler için son dönemde çok büyük yankı uyandıran birkaç blog tanıtacağım.



1 - Designail.org : Genellikle ev dekorasyonunun geneli hakkında görseller sunan sitenin uzman editör kadrosu son derece dikkat çekici. 100.000’in üzerindeki görsel sayısı ile en büyük görsel arşivli bloglardan bir tanesidir.

2 - Designcheer.com : Eşsiz ve büyük bir görsel arşiv sunan site şık ve modern ev tasarımları ve modern iç mimari örneklerine ait görseller sunuyor. Editör kadrosu da son derece zengin.

3 - Interiorsturkey.com : Türk iç mimarlar veya mimarlar tarafından tasarlanan bu blogda yer alan tüm görseller özgün ve ilk defa bu sitede yayınlanmaktadır. Yine bu blogda da yaklaşık 100.000 adet iç mimari ve ev dekorasyon görseli yer almaktadır.

İç mimari, dekorasyon, mimarlık gibi konularla ilgileniyorsanız yukarıdaki 3 blogu özellikle takip etmenizi öneriyorum.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. paylaşım için teşekkürler tasarımcı olarak ilgili olduğum bir konu

    YanıtlaSil
  2. yabancı dekorasyon sitelerine bakınca insan imreniyor. insanların estetik kaygıları renk bilgisi yazı karakterleri seçimi müthiş bir görsel şölen sunuyor. bizde beğendiğimiz bir dolabın ölçüsünü öğrenmek için çağrı merkezini yönlendiren siteler var, arayın evinizde katalogumuzu inceleyin diyen mobilya mağazaları var hala. koysana be adam online kataloğunu bakalım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.