-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En Güncel Konsol Oyunu Haberleri İçin Oyuncu Portal'ı Tercih Edebilirsiniz

ads
ads
Playstation 4 ve XBox One'ın arasında bulunduğu yeni nesil konsollar olarak tabir edilen cihazların oyunculara sunulması üzerinden bir seneye yakın süre geçmesine rağmen, geliştirici firmalar arzu edilen kullanıcı yoğunluğuna ulaşılmaya başlanması ile birlikte yapımlarını da son aylar içerisinde daha sık olarak sundukları gibi, 2015 yılı içerisinde de birbiri ardına sunumları gerçekleştirmeye devam edecekler. Bu bağlamda her gün farklı bir oyun haberlerini yakından takip etmek isteyen oyun severlerin bu isteklerini karşılamak için tercih edebilecekleri ilk adreslerden birisi de Oyuncu Portal olarak karşımıza çıkmakta.



Aksiyon, nişancı, araba yarışı veya korku fark etmeksizin tüm oyun türlerine mensup olan XBox One ve Playstation 4 yapımlarını yakından takip ederek ziyaretçilerine tamamı ile objektif ve en ince ayrıntısına kadar detaylı bir yapı sunan Oyuncu Portal, bu bağlamda rakiplerinden de ayrılmayı başarmakta. Herhangi bir oyunun gelişim aşamasını haberler yardımı ile takip edebildikleri kadar aynı zamanda hali hazırda sunumda olan bir oyunun da incelemelerini okuyarak olumlu ve olumsuz yönleri hakkında bilgi sahibi olabilen oyun severler, bu sayede sonunda memnun olmayacakları alışverişler gerçekleştirmekten de dolaylı yoldan kaçınabilmekteler. Oyuncu Portal, bu ve benzeri hizmetleri ile birlikte gelecek yıllar içerisinde daha fazla ziyaretçinin ilk tercihi olmaya aday oluşumlar arasında da gösterilmekte.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Sık sık oyun haberlerini yakından takip eden birisi olarak tanıtımı yaptığınız site gayet biz oyun sevenler için çok güzel bir site yapmışlar. Hem PC oyunlarını takip edeceğimiz hemde konsol oyunlarını..

    YanıtlaSil
  2. Oyun haberlerini takip ediyorum genelde. Bu sitenin de içeriklerini beğendim oyun severler takip edebilir.

    YanıtlaSil
  3. Gayet başarılı bir site bir kaç işime yarayacak bilgide edindim açıkcası, şimdi sık kullanılanlara bekliyorum teşekkürler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.