-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » facebook hesap silme

ads
ads

Facebook hesap silme işlemi nasıl yapılır?

Facebook hesap silme linki, facebook hesap silme sayfası, facebook'ta kalıcı olarak hesap nasıl silinir resimli ve videolu anlatım.


Bu konumuz hemen hemen tüm Facebook kullanıcılarını ilgilendiren durumlardan biridir. Bazen gerekir insanlara hesaplarını silmek için nedenler. Bu yüzden eskiden silme işlemi yoktu. Facebook kullanıcıları yalnızca kendine ait olan profillerini dondurabiliyordu. 

Buda tam olarak hesabınızı silmek yerine geçmediği için bizler için sıkıntı olmuştur. Ancak her geçen gün facebook dünyanın en büyük sosyal ağı kendini güncellemekte her zaman yerine bir yenisini ekleyip kullanıcıları sevindirmektedir. Bunlardan biride facebook hesabını kalıcı olarak tamamen silme işlemidir.


Facebook hesabı nasıl silinir?



1. aşama:  ilk olarak  bu bağlantıya gidin https://www.facebook.com/help/delete_account  karşınızda aşağıda ki gibi sayfa çıkacaktır. Açıklamalar olacaktır. Bu açıklamalar genel olarak aynı ama sayfalarınız, gruplarınız veya uygulamalarınız varsa ek olarak açıklama görülebilir. Bendeki bölüm aşağıda:

Mavi ile renklendirilmiş olan "Hesabımı Sil" butonuna tıklayın ve...
facebook hesap silme


2. Aşama: Karşınıza onay kutusu çıkacaktır. Burada şifrenizi girmeniz istenecektir. Aynı zamanda başkalarının otomatik olarak yapmasını engellemek vb. nedenlerden dolayı görsellerde ki resimlerden belirtilenleri seçip "tamam" butonuna basarak çok kısa süre içerisinde halledebiliyorsunuz. 


Sadece  2 adımda facebook hesabınızı kalıcı olarak silebiliyorsunuz yukarıda anlattığımız uygulamalar ile ancak hemen anında hesabınız silinmiyor. Bir veya iki hafta içinde  tamamen kalıcı olarak siliniyor. Genel olarak iki haftayı geçmez ve bundan daha kısa süre içerisinde hesabınız silinmiş olur. 



Bir önceki konumuzda "Facebook'dan Tepkiler Özelliği" facebook'un yeni getirmiş olduğu tepkiler özelliğini tanıttık.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Eskiden severek girerdim ama artık pek hoşuma gitmiyor sanki bir reklam amacı bizi para kazandıran bir araçmış gibi hissettiriyor. En kısa zamanda hesabımı kapatacağım.

    YanıtlaSil
  2. Uzun zamandır facebook kullanmıyorum ve dondurmuştum sanırsam en son silmesini bilmediğim için paylaşım için teşekkürler girip işimdi hesabımı sileceğim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.