-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Fotoshop ve fotomontaj yap

ads
ads
Fotoshop ile resimlere ekleme yapabilir,resimlerden istediğiniz cismi çıkarabilirsiniz.Resimlerle ilgili her türlü düzenlemeyi fotoshop programı ile yapabilirsiniz.Daha küçük yaşlardan itibaren çocuklar bu tür şeylere ilgi duymaya başlıyorlar.Ama fotoshop yapmak sanıldığı kadar kolay değil maalesef.Daha programı hiç kullanmamış kişiler bile fotoshopyapmaya çalışıyorlar.fotomontaj yapabilmek için programı az da olsa kullanmış bazı şeyleri öğrenmiş olmanız gerekiyor.


Bu programla ilgili kurslar bile açılmıştır ki fotoshop sanıldığı kadar kolay olsa bunun için kurslar açılmazdı.Küçük yaşlardan itibaren fotoshop programını kullanmak isteyen kişiler genelde fotomontaj yapmak için bununla ilgileniyorlar.Fotomontajda fotoshopun bir parçasıdır zaten.Yalnız sadece fotoshop ile fotomontaj yapılmıyor.Bunun için yapılmış bir çok program vardır.Fakat içlerinde ne kapsamlısı fotoshop programıdır.Fotoshop ile aklınıza gelebilecek birçok şey yapılmaktadır.Fotoshopun özelliklerini ve fotoshop ile neler yapıldığını öğrenmek istiyorsanız acilen bir kursa gidin ya da bilgisayar başında bu iş için saatlerinizi ayırmanız gerekiyor.Fotoshop ile ilgili bilgi edinmek istiyorsanız gireceğiniz sitelerden birisi www.fotoshopyap.net olmalıdır.Herkese bol fotoshoplu günler

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bu zamanda küçük çocuklardan tutun yaşlı amcalara kadar herkes fotoşopun ne olduğunu biliyor hatta çoğu bilmekle kalmıyor az çokta olsa kullanabiliyorlar günümüzün önemli ve bilinmesi gerek programlarından biri fotoşop.

    YanıtlaSil
  2. Photoshop programı gerçekten kullanması zevkli ama bi o kadarda zor olsada öğrendikten sonra çok güzel işler çıkartılabiliyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.