-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Haftada 5 Kilo Aldıran Diyet Programı

ads
ads
Haftada 5 Kilo Aldıran Diyet Programı
Zayıf görünmek insanların hiçbir zaman istemedikleri bir durumdur bu çünkü beraberinde sağlık sorunlarından tutun da üzerinizdeki kıyafetlere varıncaya kadar birçok konuyu etkilemektedir. Zayıf olan kişinin üzerine giydiği kıyafet yakışmaz ve buna nazaran da kendi akranları arasında her zaman daha küçük göstermesi gibi bir durum vardır. Bu sorunu bayanlar çok fazla dikkate almasa hatta hoşlarına dahi gidiyor olsa da bunun onlar için sağlık konusunda büyük sıkıntıları oluşabilecektir. Erkekler için ise işin sağlık boyutundan ziyade kıyafet ve akranları arasında küçük görülme gibi durumu daha baskındır. Bu durum onlar için can sıkıcı ve üstesinden de bir şekilde gelinmesi gereken bir durumdur.

Bugün ülkemizde özellikle dünya ya baktığınız da milyonlarca hatta milyarlarca kişinin zayıflamak gibi kilo almakla da uğraştıklarını görebilirsiniz. Burada kesin bir denge tutturulmuş değildir ancak kimileri yavaş yavaş kilo almak isterken kimileri de hızlı bir şekilde kilo almanın gayreti içerisindedir. Ben bugün bu yazımda sizlere bir hafta da 5 kilo kiloyu nasıl hızlı bir şekilde alacağınız konusunda bir diyet programından bahsetmek istiyorum. Programımız aslında çok basit ve bunun püf noktası da proteinlerden geliyor.

Ben bu yazıda diyet listesinin yalnızca ilk gününü paylaşacağım, haftalık liste için yazı sonundaki kaynak makaleyi inceleyebilirsiniz. Bu programı uyguladığınızda ne kadar hızlı bir şekilde kilo almış olduğunuzu da göreceksiniz hem etkili hem de hızlı bir diyet programı.

  • Sabah: Sabah kahvaltısı oldukça önemli ve kahvaltı da bol tereyağı bulundurmanız gerekiyor yanında iki yumurta kırılmış olan bir kaşarlı omlet olacak. Üç dilim ekmek bir su bardağı da sizin kendinizin sıkmış olduğu portakal suyu reçel ve maydanoz da yerseniz sizin için etkili olacaktır.

  • Ara Öğün: Tüm diyet programlarında olduğu gibi kilo alma konusuna da da ara öğün şarttır burada (200) ml süt içmeniz gerekiyor.

  • Öğle: Tavuk, pirinç pilavı, zeytinyağlı havuç

  • Ara Öğün: iki yüz ml kadar ayran, bir avuç badem

  • Akşam: Çorba, orta boy pizza, Salata

  • Yatmadan Önce: Bir avuç ay çekirdiği, pestil (erik), Boza (200 ml)


*Haftalık diyet listesi için yazının kaynağına "http://kiloalmaninyollari.net/hizli-kilo-alma-diyeti-ile-haftada-5-kilo-alin/" ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. cidden yemeye yemeye midemiz kuculmus cok fazla kızartma abur cubur yerim kilo almam ben ama iş sebzeye falan geldimi tıkanıyorum

    YanıtlaSil
  2. Bana göre kilo almak vermekten çok daha zor. Sanırım kendi durumumu yansıttığı için de olabilir bu. Ama hızlı kilo almak da hızlı kilo vermek kadar tehlikeli olabilir. Özellikle vücutta çatlaklar oluşabiliyor diye duymuştum.

    YanıtlaSil
  3. Uzun zamandır kilom aynı ne düşüyor ne artıyor artmasını isterim ama öyle hemen olmuyor.

    YanıtlaSil
  4. Valla ben bu proramı yersem değil haftada 5 kiloyu almayı gün 5 kilo alarım. Ben çabuk kiloa alan ama hiç veremeyen tipde biri olduğum için:)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.