-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İsimleri İle Güldüren 9 Mekan

ads
ads
Bu konumuzda isimleri ile çok dikkat çeken aynı zamanda hafızalarda kalması çok kolay olan 9 mekanı resimli olarak galeri şeklinde sizlere sunuyoruz. Galeriyi gezerken hem gülecek hem düşüneceksiniz. Aslına bakarsanız oldukça iyi bir mekan sahibi için hem akılda kalıcı bir marka olur aynı zamanda insanlar arasında espri malzemesi olarak daha çok müşteri çekme veya tanınma olasılığı yani bedavadan reklam olur. Tıpkı sitemizde yayınlayarak insanlara ulaştırdığımız gibi. Ama tam olarak bilemiyoruz bu mekanlar nerede ve şuan hala işletiliyor mu bilinmiyor.

Burada benim en çok ilgimi çeken Aralık sonu Ocakbaşı oldu. Sizlerinde yorumlarını bekliyoruz.

Not: Alıntıdır. Alıntı yapılan site kardeş sitemiz olan "arastiriyor.com" sitesidir. İlgili siteyi ziyaret etmeniz önerilir çok güzel bilgiler mevcuttur.

İsimleri İle Güldüren 9 Mekan

                  1  2  3  4  5  6  7  8  9

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. gerçekten harika isimler hem komik hem yaratıcı hepsinde ayrı bir güldüm açıkcası ama direk aklımda kaldı :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.