-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kara Kule Filmi (2017)

ads
ads

Kara Kule - The Dark Tower 2017 Filmi


Stephen King sanırım daha önce adını çok çok duymuşsunuzdur. Ve birçok kitabı vardır. Bu kitaplardan sinema filmleri yapmılmış neredeyse hepsi bir sanat harikası. Kara Kule filmi de onlardan biri. Filmin türü "bilim kurgu, fantastik, korku" içeriklieri barındırmaktadır.

Kara kule filminin vizyon tarihi ise "13 Ocak 2017" tarihindedir. Yönetmeni "Nikolaj Arcel" ve oyunlarından bir kaç tanesi "Akiva Goldsman , Jeff Pinkner" filmin yapımcıları ise "Stephen King , Ron Howard" 2017 ABD yapımıdır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Stephan King'in kitabından uyarlanan Kara Kula filmi 2017 yılının en merak edilen yapımlarından olacak. Filmin daha fragmanı çıkmadı ancak sinema eleştirileri tarafından olumlu mesajlar veriliyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.