-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Köşe Yazıları Tek Adreste!

ads
ads
Her kim ne derse desin bizler okumayı seven insanlarız. Bazı istisnalar olabilir ancak genel olarak okuyan ve araştıran kişileriz çoğumuz. Bu yüzden bizim için en önemli olan ise haber siteleridir. Biz bu haber sitelerinden özellikle güncel haberleri ve son dakika haberlerini bilgi edinirken en çok ilgilendiğimiz bölümler ise ünlü yazarların yazdığı köşe yazılarıdır.

Köşe yazıları özgün ve yazarın kendi fikirleri ile öne çıkan yazılar olduğu için bizler için çok ilgi görmektedir. Bunun için   çeşitli haber sitelerini gezerek birçok sitenin köşe yazarlarının bazılarını düzenli olarak takip ederiz.


Köşe Yazıları Tek Adreste!


Genel olarak günlük olarak yazılar girmektedir yazarlar. Bunları takip etmek bazen gerçekten çok olabiliyor. Özellikle çok yazar takip ediyorsanız ve mobil cihazlardan nete giren biriyseniz bu iş size sıkıcı gelebilir. Bunun için sürekli aklınızda bulunan sitelere teker teker girerek ilgili bölümleri araştırmak ve sonucunda köşe yazarının yazısını okumakla sonuçlanır. Buda görüldüğü üzere baya bir zaman kaybıdır. 

Ben bu konu ile ilgili yeni karşılaştığım ve daha önce bir yerde benzerine denk gelmediğim kaliteli güzel bir site buldum. Hemde tam bize, size göre yani yazıları takip edenler için tüm köşe yazarlarının yazıları tek bir sitede toplanmış ve her gün güncelleniyor.

Yani siteye girdiğinizde karşınıza hangi gazetenin, hangi yazarın, hangi ismin yazısının görsel ve kısa özeti ile karşınıza çıkıyor. Bu şekilde tıkladığınızda yazıya tek bir tık ile ulaşabiliyor ayrıca hangi yazarın yazısını okumak istiyorsanız ona göre arama yaparak gerekli bilgilere ulaşabiliyorsunuz. 

Bu faydalı site hakkında kısa bilgiler verelim: Henüz daha yeni olan site ortalama bir yaşına girmiştir. Yani 2015 yılında hizmete sunulmuştur.  Ve bu sitenin en önemli özelliği nedir diye sorarsanız zaten girince anlayacaksınız ki diğer siteler gibi her tarafı reklamlarla dolu olmadığını görecek ve reklamlara boğulmayacaksınız. 

Bazı sitelerde o kadar reklam var ki reklamlar yüzünden sitede gezinti yapmak çok zor hal alıyor ve ulaşılmak istenen bilgiye ya ulaşabiliyorsunuz yada zamanınızı boşa harcıyorsunuz. Bundan dolayı bu önerdiğimiz site size bu sıkıntıları yaşatmayacaktır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bu yazıyı görmek benim için harika oldu. Köşe yazılarını okumayı çok severim ve hergün tek tek sitelere girip açmak çok zor geliyordu, sayenizde daha az uğraşacağım.

    YanıtlaSil
  2. Reklam olmaması çok güzel fakat tasarım olarak göze hitap etmiyor diyebilirim, Kısa sürede iyi bir iş yapacaktır, tebrikler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.