-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Metin2 Özgeçmiş ve Pvp Serverlerin Ortaya Çıkması

ads
ads
Metin2 pvp serverler online oyun oynayanlarının bir çoğunun bildiği bir oyun metin2.Sizler için bu yazıda metin2 hakkında genel bir yazı yazmak istiyorum yani kısaca metin2 nin tanıtımı gibi bir yazı.Metin2 global bir oyun olmayı başarmış sayılı oyunlar arasında kendini kanıtlamış bir oyundur.İlk piyasaya sürüldüğü senelerde çok büyük patlama yaşamış ve online oyun piyasasına hükmetmiş bir oyundur.Metin2 tıpkı gerçek hayattaki gibi bir yapıya sahipti yani gerçek yaşamdada olduğu gibi para kazanmak eşya almak satmak gibi olduğu için oyuncuları fazlasıyla kendisine bağlayan bir yapısı var.Ancak son zamanlarda metin2 nin orijinal sürümü oyuncu kaybetmeye başladı çünkü oyuncularının isteklerine karşılık vermez hale gelmişti bunun neticesinde metin2 pvp serverler ortaya çıktı.

Metin2 Özgeçmiş ve Pvp Serverlerin Ortaya Çıkması


Pvp serverler , metin2 nin orijinal sürümünün aksine oyuncularının neredeyse her isteğini yerine getiren bir yapıya sahipler.Oyuncularının isteklerine göre sürekli yenilikler yaparak oyuncuları oyuna bağlayabilmekteler ve sıkılmamalarını sağlıyorlar.Herkez elbette kendi zevklerine uyan oyunu oynamak ister.Pvp serverler in özellikleride bu şekilde metin2 malum bir çok dala ayrılmış durumda bunlardan bir kaçı şu şekilde; editsiz serverler, wslik serverler, emek serverler vs. gibi bu kategori gerçekten saymakla bitmez.Burada söylemek istediğim konu metin2 oynamayı seven ama zor olan pvp server oynam istemeyen kişi wslik serverler oynayabiliyor veya kolay sevmeyen bir oyuncu emek server oynayabiliyor bu avantaj metin2 tr nin zayıflamasına ve oyuncu kaybetmesine neden oldu.

Metin2 serverler güncel olarak yeni yarışmalar, eventler düzenleyerek oyuncularının oyundan uzaklaşmamasını sağlıyorlar.Tabi bu kadar iyi hizmet veren metin2 serverler varken bir okadarda kalitesiz ve saçma sapan açılmış pvp server var.Bunlar küçük yaşlarda kişilerin bilişimlerden çok ucuz fiyatlara açtıkları mt2 serverler bu serverler hem server sahibi için hemde oyuncu için gerçekten sıkıntılı bir durum.Çünkü oyuncu emek vererek oyun içerisinde bir şeyler yapıyor ve belirli seviyeye geliyor.Fakat oyun hakkında hiçbir bilgisi olmaya arkadaş oyun dosyalarını kurcalarken serveri bozuyor, ikinci ay server süresini uzatacak para bulamıyor, oyun içinde yardım yapıyor gibi meseleler yüzünden serverler kapanıyor ve oyuncular bu durumdan fazlasıyla muzdaripler.Bu gibi durumlardan muzdarip olmamak için sitemizi ziyaret edin ve en kaliteli pvp serverleri bulun.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.