-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » New Star Soccer v1.89

ads
ads

New Star Soccer v1.89 oyunu indir.

New Star Soccer v1.89 android cep telefonu oyunu.

Bu sefer sizlere seveceğiniz ücretsiz bir android oyununu paylaşıyoruz. Bu oyun dünya çapında en çok oynanan, bunun yanı sıra en çok indirilen oyunlardan bir tanesidir. Bu yüzden sürekli kendini güncelleyen ve yeni özellikler ekleyen oyunun son versiyonu ile karşınızdayız. Aynı zamanda ücretsiz olması kullanıcı sayısının daha çok olmasına olanak tanımıştır.


New Star Soccer v1.89


Futbol oyunları en çok erkekler tarafından tercih edilen oyunlardandır. Bu oyunda futbol oyunu ve çok oynananlar arasında yer alır. New Star Soccer v1.89 oyununu indirmek için Google Play Store üzerinden indirebilir yahut aşağıda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Gereksinimler:


Android 3.0 ve üzeri

Dosya: 6,2 GB

Dil: Diğer diller ve İngilizce

Uyumluluk: Android cihazlarda çalışamaktadır.


New Star Soccer v1.89 Oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanmanız yeterlidir. Google Play Store üzerinden indirmiş olacaksınız.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.newstargames.newstarsoccer


Bir önceki konumuzda "NFS Most Wanted v1.3.69" oyunun son sürümü olan güncel versiyonunun tanıtımını yaptık. Bu oyun ise ücretlidir. Öncelikle satın almanız gerekmektedir. Ortalama fiyatı 13 Türk Lirasıdır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Ben bu oyunu arkadaşımın cep telefonundan oynamıştım gerçekten harika bir oyun. Fakat indirme dosyası çok büyük ve benim telefonumda o kadar alan olmadığı için ne yazıkki oynayamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. New Star Soccer süper bir oyun, android cihazımda bulunuyor ve oldukça keyifli, futbolcuyu yetiştirmek ve avrupa kupalarında yer almak keyif veriyor, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Şu oyuna bayılıyorum ya gerçekten çok güzel basit bir yapısı olsada bencede çok bağımlı yapıcı bir oyun insanın oynadıkça oynayası geliyor. Denemeyenlere tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  4. Android telefona ilk geçtiğimde oyunlara bakıyordum. New Star Soccer' i bu zamanlarda görmüştüm. Oyunun ilk zamanlarından son zamanları arasında dağlar kadar fark var. Belirli aralıklarla geliştiriliyor sanırım.

    YanıtlaSil
  5. Oyun güzel ama maalesef boyutu çok fazla bence... Boyutunu göze alıyorsanız indiriin oynayın derim. Ama bu boyuttan daha düşük ve daha iyi oyunlarda var onu da unutmamak lazım....

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.