-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Paykasa Kartını Kim Kullanabilir?

ads
ads
Teknolojik ilerlemeler  ve internetin artık hayatın içerisinde bizlerle olması ile birçok alanda yaşanan gelişmeler sayesinde artık tüm alışverişler için  internet siteleri kullanılması revaçta. Bu durumda kredi kartı ile alışveriş yapmaya başlanıldı. Ancak son dönemlerde dolandırılma sorunları kredi kartlarının bilgilerine ulaşılma ile güven konusu düşündürücü olmaya ve insanları korkutmaya başladı.güvenlik açıkları ile de alışveriş için artık daha sağlıklı yollar aramaya başladık. İşte bu gibi durumların yaşanmaması için ‘’Paykasa’’ ödeme şekli bu güveni bizlere vermesi açısından oldukça önem taşımaktadır.



Paykasa Nedir?

Kredi kartı ile uğraşmadan birçok alışveriş sitesinden ve oyun sitelerinden alışveriş yaparak ödemenizi kolayca ve güvenli bir şekilde Paykasa ile yapabilmeniz imkanı bulunuyor. Kupon olarak tek kullanımlık olarak hazırlanan bu ödeme sistemine Paykasa adı veriliyor.Oldukça güzel bir alternatif oluşturması ve güven sağlaması ile daha kolay ve rahat bir ödeme şekli size huzur içinde ulaşmaktadır.

Paykasa Nasıl Alınır?

Paykasa satışı yapan sitelere giriş yaparak online destek hattı ya da verilen telefon numarasından ulaşarak kolay bir şekilde Paykasa satın almak artık mümkün hale geldi. Tek seferlik kullanım koşulu içeren Paykasa; istediğiniz miktarı belirleme ile  yükleme yapıyor ve  ön koşul olarak belirtiliyor. Kart olarak sunulan bu hizmette, kartın içerisinde bir tutar sonucu bir ödeme yapılıyor ve sonrasında kullanım sağlanıyor. İhtiyacınızı kendi  belirleyeceğiniz limitle alım yapabilir; bunun için havale, EFT, kredi kartı gibi kullandığınız araçlarla Paykasa kartını edinebilirsiniz. 

Paykasa İçin Kişisel Bilgi Alınır mı?

Kişisel bilginiz Paykasa kart almak ve ödeme yapmanız için istenmez. Sadece 19 haneli pin kodu olan bir kart olarak hazır kullanıma sunulur ve bunu kullandığınız zaman hiçbir şekilde bankanıza ya da kendinize ait hiçbir kişilik bilgisi içermez ve karşı tarafa da geçmez. Sadece rakamlar ile hareket edilen bir yöntem olarak çalışır.

Paykasa Nerelerde Kullanılır?

Paykasa oyun satın alma ve oyun oynanan siteler de  ve  internet üzerinde satış yapan birçok site içerisinde alacağınız ürün için kullanma imkanı sağlar. Sadece ödeme için kullanabileceğiniz ve güvenli olan bir ödeme şekli olarak hazırlanmış bir uygulamadır.

Paykasa Sanal Mıdır?

Evet! Sanal olarak kullanıma sunulan bir karttır. Sadece üzerinde bir pin kodu vardır ve tek seferlik geçerli olan bir sunum içerir. Yenilemek için tekrar bağlantı kurarak para yüklemeniz gerekli olmaktadır. Güvenlik açısından sadece Paykasa ödeme alan sitelerde kullanmanız şarttır. Çok kısa sürede oluşturulan bu kart ile güvenli alışveriş yapma imkânına hemen kavuşur ve kullanırsınız.

Paykasa Kartını Kimler Alabilir?

Paykasa kartına sahip olabilmek için ödeme yapan herkes sahiptir. Ancak 18 yaş altı için yetişkin izni olması önemlidir. Paykasa sanal bir kart olması nedeniyle ödeme şekli ve sahip olma işlemleri de sanal olarak uygulanır. Ancak güvenli olmayan ve bilmediğiniz Web sitelerine itibar etmemeniz bu konuda dikkat etmeniz şart olan konulardan birisidir.

Paykasa Bozdurulur Mu?

Paykasa satın aldıktan sonra istediğiniz zaman bozdurma işlemini yapabilir ve hesabınıza paranızın aktarılmasını isteyebilirsiniz. Güvenli bir hizmet ve kişilik haklarınızı ortaya koymayan Paykasa kart kullanımı sizlere online alışverişlerde daha sağlıklı ve güvenli bir yol önerdiği için hiçbir kayıp yaşama durumu olmaz. Bu sayede tereddüt etmeden istediğiniz şekilde alışveriş yapma olanağı yaratılır.


Paykasa kart edinmek istemeniz halinde; http://www.paykasakartal.gen.tr/  ve 0850 840 82 27 telefonumuzdan bize ulaşabilir ve güvenli olarak Paykasa satın alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Yeni bir para sistemiyle bankalara yada kredi kartı olmadan kullanılabilen bir kart türü. Özellikle digital alışiverişlerinde işime çok yaradı. Para yükleyip kredi kartı gibi internetten alışveriş yapabiliyorum.

    YanıtlaSil
  2. bu tür kartları güvenerek kullanmayı en azından yabancı aracı ödeme kuruluşlarına para vermemek için çok istiyorum ama en büyük sorun güven! şimdiye kadar Türkiye'de onlarca güvenlik açı olan bu tür online aracı kurumun varlığı ortaya çıktı. Bir kredi kartı çetesinin içinde bir bankanın genel müdür yardımcısının çıkması bile bir ülkedeki bankacılık sisteminin ne kadar laçkalaştığını gösterirken şahsen bu aracı sistemleri hiç güvenli bulmuyorum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.