-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Radyo Alaturka

ads
ads
RADYO ALATURKA TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN EFSANE RADYOSU

Radyo Alaturka, yayın yaşamını İstanbul ili üzerinden devam etmektedir. Radyo Alaturka Türk Sanat Müziği ve Klasik türde şarkıları biz dinleyenlerine ulaştırmaktadır. Radyo kanalı ilk olarak uzan Holding bünyesinde faaliyet göstermiş sonrasında ise, 2004 yılının Nisan ayında ihale ile “Karma Radyo ve Tv Yayıncılık” adlı şirkete devredilmiştir. Alaturka müzik dinleyenlerin kemikleşmiş kitlesi başka müzik dinleyemezken sadece Radyo Alaturka müziklerini dinlemek isterler. Kanalın en büyük özelliği de bu aslında. Sizi kendisine bağlayıp bir dakika bile ayrılmanıza müsaade etmiyor. Radyo

Alaturka yıllardır kaliteli yayın hizmetleri ile aramızda olan bir frekans olurken dinleyicileri hiç azalmadan sürekli artış göstermiştir. Alaturka müzik sevenlerin tercihi olan Radyo Alaturka sayesinde sizler de dilerseniz sevdiğiniz tüm eserleri birbiri ardına dinleme imkanına sahip olabilirsiniz. Sizler de sıkı bir alaturka müzik dinleyicisi iseniz yapmanız gereken radyo alaturka dinlemek olmalıdır.

Radyo Alaturka


Müzik ruhun gıdasıdır sözü pek çok şey ifade ederken sizler de ruhunuzun ihtiyacı olan müziği Radyo Alaturka aracılığıyla dinleyebilirsiniz. Pek çok kişinin severek takip ettiği ve istekte bulunduğu Radyo Alaturka Fm sayesinde tüm müzik türlerinde olduğu gibi, alaturka müzik severlerin de unutulmadığını görüyoruz. Radyo alaturka sayesinde sizler de dilediğiniz şarkıları sırasıyla dinleyerek eşlik etme imkanına sahip olabilirsiniz. Müzik dinleme tutkusu bulunanlar için radyo alaturka deneyimi farklı olurken, hem hareketli hem de daha az ritimli klasik eserleri de bu frekansta dinlemeniz mümkün oluyor. Türk sanat müziği eserlerinin de severek yer verildiği bu frekans sayesinde alaturka müziğe doyacaksınız.


En güzel eserlerin sizler için belli bir sırayla çalındığı ve makamlara sırasıyla yer verildiği bu kaliteli frekans sayesinde sizler de dilerseniz sevdiğiniz tüm eserleri dinleme imkanını bulabileceksiniz. Evde okulda, yolda, işyerinde ve trafikte seyahat ederken vaktinizin eğlenceli geçmesini sağlayacak olan Radyo alaturka sayesinde sevdiğiniz tüm şarkılara eşlik etme imkanı bulacak ve güne de böylelikle daha mutlu başlamanın keyfini yaşayacaksınız. Sizler için tüm detayların düşünüldüğü bu frekans sayesinde alaturka müzik tarzına ait en nadide eserleri dinlemeniz mümkün olacak.

Canlı olarak takip edebileceğiniz bu kanala sitemiz üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Radyo Alaturka dinlemek bir ayrıcalıktır. Radyo ALATURKA, Türk Kültürüne ve öz müziğimize sadık kalarak geniş kitlelere Türk Sanat Müziğimizi sevdirmeyi amaçlamıştır. Alışılagelmişin dışında gençlere de yaptığı kaliteli yayınlarla, Türk Müziğini sevdirmiştir. Tüm Türk Sanat Müziği konserlerinin destekçisi olarak yayınlarına devam ederken kendi öz müziğinizi yaşatmaya, müzik tarzları ile her kesimden insana hitap etmeye çalışmaktadır.

Radyonuz Alaturka ’da 50, 60, 70 ve 80’li yıllara damgasını vurmuş, herkesin bildiği ve severek eşlik ettiği şarkılara 24 saat rastlamanız mümkündür. Frekansı ve radyo istasyonu nerede olursa olsun en sevdiğiniz eserlerin sıkılmadan dinlenebileceği bir platform artık internet aracılığıyla sizlere sunuluyor. Kesintisiz, ücretsiz ve tek tıkla müzik dinleme keyfini yaşayabileceksiniz. Radyo dinliyorsanız özellikle Radyo Alaturka dinliyorsanız şanslısınız demektir.

Kaynak : http://radyodinlesem.net/radyo-alaturka/

http://www.turksanatmuzigi.org/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. Evet tarzlarini cok degistirmiyorlar arac kullanirken dinlendiriyor insani o yuzden bende tercih ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Özellikle hafta sonları kahvaltı yaparken cep telefonumdan sürekli açtığım radyo kanalıdır. Yayınladıkları nostaljik eserler ile size zaman yolculuğu sunar.

    YanıtlaSil
  3. yaklaşık 2 yıldır sürekli dinlediğim radyo. akşam işten eve dönerken trafikte en büyük keyfim.

    YanıtlaSil
  4. Evde babam Türk Sanat Müziği ve Klasik tarzı dinlemeyi seviyor fakat bir türlü bu tarz müzik çalan bir radyo bulamıyoruz. Yazınızı şimdi gördüm ve Radyo Alaturka'yı hemen sevilen radyolar arasına ekledim. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

    YanıtlaSil
  5. Türk Sanat Sevenlerin en çok takip ettiği ve dinlediği Radya Alaturka bende dinleyenlerdenim. Daha önce dinlemediğim çok şarkı çalıyorlar. Dinlemeyen kişilere tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. Hala alaturka müzik severler varsa ilgi göstereceklerini düşünüyorum

    YanıtlaSil
  7. en güzel tsm şarkıları çalan radyo.diğer tsm ayarında yayın yapan radyo kanalları gibi lüzumsuz şarkılar çalmıyor

    YanıtlaSil
  8. Türk kültürünün ölmeyen bir koludur bence alaturka müzik. Günümüzde orta yaşlı her insan alaturka ve Türk sanat müziği sever. Bu yüzden buna yönelik yayın yapan radyoların olması beni sevindirdi.

    YanıtlaSil
  9. Araçtayken sürekli dinliyorum, keyifli bir programları var aynı zamanda dinlendirici müzikler bizlere daha çok hitap ediyor. Başarılar

    YanıtlaSil
  10. Radyo dinliyorsanız özellikle Radyo Alaturka dinliyorsanız şanslısınız demektir.konu özeti olarak anlaşılır bir açıklama

    YanıtlaSil

  11. Alaturka Radyo nostalji müziği dinlemek istediğimde tercih ettiğim ilk radyo kanallarından biri. Bir zamanlar dillerden düşmeyen şarkıların sözleri ne kadar da sıradan derin anlamları var. Toplumsal değerlerimiz ne çabuk ve hızlı değişmiş Alaturka FM'de dinlediğim şarkılarla anlıyorum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.