-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » » Saçlarımız Hakkında Bilinen 5 Yanlış

ads
ads
Saçlar insanı güzelleştiren ve en önemli aksesuarlarından biridir. Saçlarımıza gereken ilgiyi ve bakımı göstermek saç sağlığımız açısından çok faydalı olur. Ama bazı yanlış duyumlar ve buna bağlı olarak bilinçsiz olarak yapılan uygulamalar neticesinde saç sağlığınızı korumaya duruma gelebilirsiniz.

Saç bakımı hakkında bilinen o kadar yanlış bilgiler var ki yazmaya çok zaman lazım. Biz bu konumuzda sadece 5 tanesini ele aldık ve gerekli bilgileri yazdık: 


Saçlarımız Hakkında Bilinen 5 Yanlış

1  2  3  4  5


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

33 yorum:

  1. İlk defa duydum bu tavsiyeleri, içlerinden yararlı bildiğim şeyleri yapıyordum meğer zararlıymış. Teşekkürler yazı için.

    YanıtlaSil
  2. Saçlar insan için en değerli şeydir görünüm acısından. Dolayısıyla saç bakımı da çok önemlidir. Her şampuanı yada doğal olmayan ilaçları kullanmamak gerekir. Yoksa kel kalırım mazalllah.

    YanıtlaSil
  3. bazen doğru bildiğimiz şeylerin yanlış olduğunu görebiliyoruz.

    YanıtlaSil
  4. El ve yüzünüz nasıl her gün kirleniyor ve siz de onları temizliyorsanız saçınız da kirlenmektedir.

    YanıtlaSil
  5. Okudukça daha çok şaşırdım vallahi. Meğer doğru bildiğimiz birçok şey yanlışmış, bir daha yapmamaya özen göstereceğim. Genç yaşta saçlarıma zarar gelsin istemem.

    YanıtlaSil
  6. saç bakımı konusunda bilmediğim birçok eksiği buldum, ellerinize sağlık, daha dikkatli olmaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
  7. Yaptıklarımın yanlış olduğunu öğrendim verdiğiniz tavsiyelerle. Bilmediğim bir çok konuya da ışık tuttunuz umarım daha dikkatli olurum artık teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Payleşımınız için çok teşekkür edrim. Sağlığımız ve bakımımız ile alakalı o kadar bilmediğimiz ve yanlış bildiğimiz şey varki bu gibi paylaşımlara olan ihtiyacımız çok fazla.

    YanıtlaSil
  9. Yazı için teşekkürler yanlış bildiğim ne çok şey varmış. Saçı düzeltelim derken komple götürecekmişiz vallahi az daha :) Bu tarz paylaşımlar olması lazım sürekli.

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkürler paylaşım için saç bakımı yaparken farkında olmadan yaptığım yanlışları görmüş oldum. dikkatli olmak lazım önemli bir konu saç konusu...

    YanıtlaSil
  11. Saç bakımıma oldukça dikkat ediyorum yaşım genç olduğu için. Fakat bu yazıyı okuduktan sonra yaptıklarımın çok da doğru olmayan şeyler olduğunu fark ettim. Teşekkürler bilgilendirme için.

    YanıtlaSil
  12. Saç deyip geçmemek lazım gerçektende. Saç dikkatli olmalıyız. Saç ve diş konusunda maalese gereken özeni vücudumuza göstermiyoruz. Aslında ikiside bir anda sonuçları ortaya çıkmasada yanlış uygulamalar sonucu ilerde başımıza dert olabilirler...

    YanıtlaSil
  13. saclar insanları adeta aksesuarı gibi bakarkende itina göstermek gerekir

    YanıtlaSil
  14. saçım olmadığı için böyle sıkıntılarım yok allahtan kellik her zaman huzurdur :)

    YanıtlaSil
  15. doğru bildiğimiz şeylerde yanılabiliriz bu yazıdan bunu anladım

    YanıtlaSil
  16. Valla bende saçlarıma güzel baktığımı sanardım bu yazıyı okuyana kadar. Meğer doğru bildiğim ne çok yanlış varmış. Saçımıza iyi bakalım derken az daha saçtan olacakmışız.

    YanıtlaSil
  17. Henüz 20 yaşındayım ve saçlarımın düzgün çıkması ve sağlıklı olması için elimden geleni yapıyorum. Ama bu yazıyı okuduktan sonra bazı şeyleri yanlış yaptığımın farkına vardım ve bir daha o yöntemlere yaklaşmayacağım.

    YanıtlaSil
  18. Henüz 19 yaşındayım bu yüzden erken yaşta kel kalmamak için saçlarıma dikkat ediyorum ama bu yazıyı okuduktan sonra anladım ki saç bakım konusunda iyi sandığım şeyler aslında zarar veriyormuş.

    YanıtlaSil
  19. bilgilenmekte faayda var araştırarak yazılmış bu yazılarda çok doğru bildiğimiz yanlışlarıda okudum

    YanıtlaSil
  20. Saç sağlığım için elimden geleni yapsam da demek ki yetersiz ve yanlışmış. Anladığım kadarıyla şimdiye kadar saçlarımın bakımı için yaptığım birçok şey aslında doğru değilmiş.

    YanıtlaSil
  21. Saç hakkında bildiğim çoğu şey yanlışmış vallahi. Bundan sonra daha çok dikkat edicem saç bakımıma. Yanlış şeylerden elimden geldiği kadar kaçıcam :)

    YanıtlaSil
  22. Ben bu yazıyı okumadan önce saçlarımı çok iyi beslediğimi zannediyordum. Bakım konusunda bu yazıyı okuyunca resmen şok oldum. Bundan sonra dikkatli davranacağım.

    YanıtlaSil
  23. Ben de zannediyorum ki saçlarıma çok iyi bakıyorum. Yazıyı okurken hem üzüldüm hem de şaşırdım. Bundan sonra yanlışlarımı yapmamaya dikkat edicem. Umarım zararlı çıkmam.

    YanıtlaSil
  24. Doğru bildiğim herşey resmen yanlışmış yahu. Saçımıza iyi bakalım gür ve sık çıksın derken az daha kel kalıyormuşuz. Teşekkür ederim yaptığınız bilgilendirme için.

    YanıtlaSil
  25. aslında saçlarımız şampuanlar olmasa daha doğal ve daha sağlıklı olacak. saçları temizleyelim derken mahfediyoruz malesef

    YanıtlaSil
  26. Açıkcası 5 sene önce güpgür saçlarım varken şimdi ne yazıkki kel bir insan oldum. Herşeyi deniyorum ama birşey olmuyor. Umarım yazdıklarınız faydalı olur saçlarıma.

    YanıtlaSil
  27. yazı için teşekkürler, sanırım kepek sorunu hariç hepsi aralıklarla yaşadığım sorun ve ailede kellik olmamasına karşın dökülme sorunu ile mücadele etmekten bıktım saçlarımı her bilgsayar başındayken oynadığımda bir kaç telin dökülmesi ciddi ciddi moralimi bozuyor...

    YanıtlaSil
  28. afrikada yaşıyorum :) buranın insanlarında saç yok saç gerçekten :) altın abicim ya burda insanlar para veriyorlar kafalarına saç dikiyorlar yaratılışımızda herşeyin kusursuz yaratıldığının bir kere daha anlıyoruz :)

    YanıtlaSil
  29. Abi gerçekten herkes bir şey diyor her ağızdan başka şeyler çıkıyor artık hangisine inanacağımızı bilmez hale geldik

    YanıtlaSil
  30. sacının vbir teline zarar gelirse yakarım dunyayı diyen sairler var saç önemli bir kavram

    YanıtlaSil
  31. Saç bakımı gerçekten çok zor özellikle kızlar için sıkıntı saçlar için verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  32. ne kadar çok saçınızı yıkarsanız o kadar çabuk yağlanır. eğer saçınızın yağlanma süresini uzatmak istiyorsanız, çok sık saçınızı yıkmamanız gerekiyor :)

    YanıtlaSil
  33. Saçları sık yıkamak.. Çünkü doğal yağları yok ediyoruz ve saçlarımızın nemi kayboluyor. buna dikkat etmek bile yeterli olucaktır

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.