-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Şık Olmak İsteyen Erkekler Doğru Adrestesiniz

ads
ads
Giyim denildiği zaman genelde akıllara kadınlar gelmektedir. Özellikle kadınların alışveriş çılgınlığı kadın elbiselerinin genel olarak ucuz olmasına neden olmaktadır. Erkekler az elbise alır ama öz alırlar. Pahalı alırlar ama kaliteli alırlar.

                 Takım elbise denildiği zaman da akıllara gelen ilk marka Kiğılı markasıdır. Türkiye nin hemen hemen her yerinde bulabileceğiniz bu mağazada birbirinden şık takım elbiseler mevcuttur. Takım elbise özellikle nişanların ve düğünlerin vazgeçilmez elbisesidir.
Departman


             Aynı zamanda çoğu kamu yerinde ve şirketlerde takım elbise mecburiyeti vardır. Önemli günlerde ve önemli toplantılarda özellikle giyilen elbise dikkatleri çekmektedir. Kol düğmesi ile kendinizi daha şık göstermeye çalışırsınız. Takım elbise modelleri arasından en güzel olanını seçmek istersiniz.


                 Erkek ceket, gömlek, pantolon ya da palto denildiği zaman akıllara ilk gelen marka olan Kiğılı markasına https://www.kigili.com/ sitesinden ulaşabilirsiniz. Zaman zaman yapılan kampanyalar ile sitede indirim ve kampanyaları yakalayabilme imkanına da sahipsiniz. Kalitenin ve şıklığın adresine ulaşmak artık çok kolay. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. biz erkekeler bence doğal olanı isteriz neysek oyuz en azındna ben öyleyim şık olmak için uğraşmaya gerek yok temiz ve bakımlı ol yeter

    YanıtlaSil
  2. Kaliteli kıyafetlere sahip bir marka. Her erkek şık olmak ister, hepimiz bir takım elbise giydiğimizde sebepsizce mutlu hissedebiliriz, erkeğe yakışır çünkü. Her erkeğin takım elbisesi olmalı da..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.