-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Türkiye Hizmet Veren Beyaz Eşya

ads
ads
Türkiye hizmet veren Otomobil, Beyaz eşya , Elektronik , Cep Telefonu , Klima ve Kombi , Elektrikli EL Aletleri, gibi birçok konuda ürün satışı tüm markaların yetkili ve özel servis ve satıcı bilgilerinin bulunduğu internet sitesi www.servisnoktalari.net sitesi yaklaşık olarak 9 senedir doğru bilgileri ziyaretçilerine ulaştırmaktadır.Servis bilgilerini güncell tutmaya çalışan Teknikservis.net alt yapısı ile kendini sürekli yenileyen Servis Noktaları ziyaretçilerine tüm bilgileri ücretsiz sağlamaktadır.

Türkiye Hizmet Veren Beyaz Eşya


Sitemiz kullanıcılarının ilgili markanın müşteri hizmetlerini,teknik servislerini,yetkili satıcı,yetkili servis,satış noktalarını, bayilerini,servislerini,satıcılarını bulmalarında kolaylık sağlaması amacıyla hazırlanmış ve yayınlanmıştır.

"Ayrıca ilgili markalarla ortak çalışmalar düzenleyerek yetkili servis ihtiyaçları için çözüm sağlamaktadır."

Teknikservis.net 4 seneyi aşkın bu detaylı çalışması ile ilgili markanın internet ortamında tanıtımlarını ve güncel bağlantılarını yayınlayarak bir anlamda markanın müşteri hizmetleri merkezi rolünü internet üzerinde ücretsiz olarak yapmaktadır.

Teknikservis.net yayınladığı kaliteli markalara bu hizmeti vermekten ve kullanılara kolaylık sağlamaktan mutluluk duymaktadır.

Genel Bilgi, Teknikservis.net sitesinde kullanılan markalar birçok grup'ta kategorilere ayrılmıştır.

Bu detaylı çalışmanın sonucunda marka kullanıcıları kullandıkları ürün grubunun doğru temsilciliğine ve servislerine zaman kaybetmeden hızlı ve güvenilir olarak ulaşmaktadır.

Bu hizmetler için ilgili markalardan özel bir talep veya bedel istenmez , tamamen ücretsizdir. Teknikservis.net sadece markanıza ait tüm yetkili servis,yetkili satıcı,bayiler ve satış noktalarını Teknikservis.net ve markanızın kurumsal sitesinde yayınlamak, harita yer gösterimlerini sağlamak için markanıza özel çözümler üretebilir. Bu konuyu Teknikservis.net kurumsal birimiyle irtibata geçerek görüşebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.