-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Vodafone 750K - 5000 SMS - 1 GB İnternet Kampanyası

ads
ads
Artık internet kullanımı oldukça yaygınlaştı. Bunun akabinde akıllı telefonlar yerini aldı ve bilgisayarlar adeta cebimize küçülerek girdi. Bundan dolayı İnternette çokça zaman harcayan insanlar için Vodafone çeşitli çeşitli kampanyalar sunmaktadır. Bunlardan biri ve en ideal olanı ise "gençlere özel esnek tarifler bölümünde" olan tarifedir. 

Vodafone  750K - 5000 SMS - 1 GB İnternet Kampanyası


Tarifenin ismi esnek xs, aylık verilen dakika her yöne 750 dakika ve beş bin sms ile 1 GB İnternet sunmaktadır. Bu tarife sadece  17 TL ile esnek xs tarifeli olanlar faydalanabilir. 

Bu kadarla bitmiyor. Bununla birlikte geceden itibaren yani 00: 00 ve 06.00'a kadar geçerli olarak 2 GB internet hediyedir. 

Bu kampanya faturasız Esnek XS tarifesidir.  Bu kampanyadan faydalanabilmek için aşağıdakileri yapmanız yeterli olacaktır.

* Faturasız Esnek XS tarifesine geçiyorsunuz.
* Geceleri geçerli olan 2 GB hediye interneti alabilmek için "FATURASIZ GECE yazıp 3636’ya göndereceksiniz."
* Bu işlemlerin ardından 2 GB hediye interneti almış oluyorsun.


Burada dikkat etmeniz gereken önemli nokta ise, geceleri 00.00  ve 06.00 a kadar olan bedava internetten faydalanabilmek için normal seyreden internetinizi kapatmanız gerekmektedir. Yani her gece 00: 00 da İnternetinizi kapatıp açmanız gerekmektedir. Buna dikkat etmeniz mutlaka gerekir. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Artik gcm firmalari cok daha avantajli kampanyalar sunuyorlar telekom etkisi nasil olacak bakalim

    YanıtlaSil
  2. Ben açıkcası vodafoneun internet paketlerini sevmiyorum, hem tarife olarak bana uygun değil hem de dışarıda çekmiyor, zaten evde kendi wi-fi ağımdan bağlanıyorum, dışarıda ise whatsapptan birini arayayım diyorum, karşı tarafa arama gitmiyor..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.