-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » WhatsApp Artık Banlayacak!

ads
ads

WhatsApp Banlama Özelliği.

Hem yazılı hemde sesli olarak çok rahat bir şekilde mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp dünya çapında en çok kullanılan uygulamaların en başında gelir. Yakın zaman içerisinde bu uygulamanın tamamen ücretsiz olduğu duyurulmuştu.

Bilindiği üzere facebook tarafından bir kaç sene öncesinde WhatsApp ı satın alınmıştı. Kısa süre içerisinde çok kişi tarafından tercih edildi. Bununla birlikte sürekli kendini güncelleyen ve geliştiren bu uygulama kendisine yeni bir özellik ekledi. 


WhatsApp Artık Banlayacak!


İnsanlar bazen bu tür teknolojik gelişimleri kötü niyetli olarak kullanabilmektedir. Özellikle  WhatsApp ile mesajlaşma konuşma olayı olunca türlü türlü sorunlar ve rahatsız edici durumlar ortaya çıkıyor. Bundan dolayı sistem yeni bir önlemle rahatsız edici kullanıcıları banlayacak. 

Bu haber henüz yeni sızmış iken tam olarak bir netlik kazanmadı. Ancak devreye girerse çok güzel olacağı kesin. Sorun çıkaran rahatsız eden kullanıcılar banlandığı gibi tamamen uygulamadan çıkartılabilecek. Bu kişinin davranışına göre değişiklik gösterecek.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

17 yorum:

  1. Umarım en kısa zamanda bu özelliği aktif ederler ve bu rahatsız edici sorun da biter.

    YanıtlaSil
  2. bu şekil olayların incelemesi yapılacaktır, kimse kimseyi sadece iddia üzerine cezalandırmaz diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. amacına uygun olarak kullanmayanların banlanması doğru olur ama suistimalde çok olur sevmediği birini banlatmak gibi

    YanıtlaSil
  4. Whatsapp ücretsiz olduğu iyi oldu kendini geliştirmesi güzel birşey

    YanıtlaSil
  5. Umarım bu gerçekleşir ve sadece plan aşamasında kalmaz. Kötü niyetli kişiler cezalandırılmalı.

    YanıtlaSil
  6. Sesli görüşme,dedikodusu çıkan görüntülü görüşme ve şimdi de Whatsapp'ta banlama özelliği farkında iseniz önce verdikleri özellikler ile sevindiriyor ardından o özellikler yüzünden oluşabilecek rahatsızlıkları gidermek için banlama özelliği geliyor

    YanıtlaSil
  7. Daha önce whatsappta ban tarzı bir şey duymamıştım fakat bu şekilde insanalrı rahatsız edenler kurallara uymayanlar vs. var ise ban cezası banada çok uygun gibi geldi.

    YanıtlaSil
  8. Çok yerinde bir karar olmuş. Çünkü düşünseniz bir tane 5 liraya numara aldınız ve web.whatsapp ile site üzerinden girdiniz, aynı anda binlerce mesaj atabilir ve tanımadığınız kişileri rahatsız edebilirsiniz. Sonra yine bu yöntem ile reklam ve dolandırıcılık yapılabilir ama banlanırsa bu durum bir nebze de olsa önlenmiş olur....

    YanıtlaSil
  9. Bu özellik çok iyi olmuş, sürekli rahatsız eden tanıtı mesajlar gelmeye başladı whatsapp'dan gerekli bir düzenleme diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  10. gayet mantıklı birşey olmuş, WhatsApp'ın en baştan beri güvenlik anlamında pek bir önlem aldığı söylenemez, adamlar her geçen gün uygulamaya ek özellikler katıyorlar fakat güvenlik noktasında pek de birşeye el atmamışlardı...

    YanıtlaSil
  11. haber henüz netlik kazanmmış iyi olumu amacına uygun yapıla herşey ltl faysdalıdır

    YanıtlaSil
  12. Sapıklar için kötü haber olmuş :D. Whatsapp her geçen gün büyüyor kullanmayan kalmadı nerdeyse ancak hep merak etmişimdir reklam almıyorlar ücretsizde yaptılar nerden para kazanıyo bu uygulama

    YanıtlaSil
  13. mesajlaşmayı bedavaya getiren bu güzel uygulamanın gün geçtikçe kendini yenilemesi :) gerçekten çok güzel diğer uygulamalara göre sadeliği ile gönüllere girmiş bir program..

    YanıtlaSil
  14. mesajlaşmayı bedavaya getiren bu güzel uygulamanın gün geçtikçe kendini yenilemesi :) gerçekten çok güzel diğer uygulamalara göre sadeliği ile gönüllere girmiş bir program..

    YanıtlaSil
  15. Olması gereken bir özellikti zaten . bekliyordum böyle bir özellik

    YanıtlaSil
  16. aslında bir noktada iyi bir noktada kötü bir eklenti sevmediğin kişiyi engelleyebiliyorsun banlama olmamalı bence.

    YanıtlaSil
  17. yerinde bir uygulama olur. istemediğimiz kişileri boylece listemizden atmıs oluruz. bunun yanında anında gönderme özelliğinide gözden geçirse faydalı olur.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.