-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Wslik Serverler, Pvp Serverler Hakkında Bilgiler

ads
ads
Evet kıymetli metin2 pvp serverler takipçileri bu makalemizde de sizlere wslik serverler hakkında küçük çaplı bilgi vermeye çalışacağım.Bildiğiniz üzere yakın zamanda çok fazla metin2 wslik serverler açıldı.Wslik serverlere baktığımızda arzu ettikleri oyuncu kitlesine ulaşmakta daha doğrusu oyuncularını ellerinde tutabilme konusunda zorluk yaşıyorlar.Bunun sebebi metin2 serverler in wslik serverler kategorisinin daha basit olup adı üstünde sadece ws atmalık olmasıdır.Wslik serverler e başlayan bir oyuncu kısa sürede level kasıp kısa sürede ihtiyacı olan itemlerini karşılayıp hemen ws atmaya başladığı için oyuncular kısa sürede sıkılıyor ve serverden çıkıyorlar.Bu sebeple arzu ettiği online kitlesine ulaşabilen wslik serverler in çok az olduğunu görebiliyoruz.

Wslik Serverler, Pvp Serverler Hakkında Bilgiler


Arkadaşlar birinci paragrafta da sizlere bahsettiğim gibi pvp serverler in wslik serverler kategorisinde arzu edilen oyuncu kitlesine ulaşmak ve bu oyuncuları oyunda uzun süre tutabilmek gerçekten zor bir olay.Tabi bunu söylerken genelleme yapmak doğru olmaz.Örneğin istediği oyuncu kitlesinden fazlasınada sahip olan wslik serverler i görüyoruz.Peki ya bu serverler nasıl başarıya ulaşıyorlar?Bunun en büyük sebebi pvp serverler iyle son derece ilgilenen ilgili GM ler .Sıkılan oyuncuları düzenli ox yarışmaları düzenli boss evenleri düzenli exp eventleri gibi etkinliklerle oyuncularını ellerinde tutabiliyorlar metin2 pvp serverler de en çok online a sahip olan kategorinin emek serverler olmasının sebebi ise oyuncuların kendilerini meşgul edecek görevlerin emek serverlerde fazlasıyla bulunmaları.

wslik pvp serverler de oyuncuların oyunda sıkılmadan kalmalarını sağlayacak başka eventlere göz atalım.Bildiğiniz gibi en popüler eventlerden biride ay ışığı eventi.Ay ışığı eventine ek olarak bal kabağı eventi futbol topu eventi gibi farklı eventleride görüyoruz.Bu eventlerin dışında pvp serverler de eskiden yapılıpta şu anda yapılmayan eventlerde var.Siz kıymetli metin2 pvp serverler oyuncularınında hatırlayacağı üzere bir zamanlar metin2 serverler de oyma taşı eventi vardı.Bu evente ödül olarak güç veren balıklar hareket hızı veren mor pot ve saldırı hızı veren yeşil pot ve bu ödüllerden çok daha farklı ödüller veriliyordu.Bazı pvp serverler e baktığımızda event olarak çok daha fazla metin taşının atıldığını görüyoruz.Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. bilgilendirme için teşekkürler. sonunda internette başarılı bir anlatım görüyorum emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. bilgilendirme için saolun sonunda internette başarılı bir anlattım bulabildim. tekrar teşekkürler emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. erkan

    bilgilendirme için saolun sonunda internette başarılı bir anlattım bulabildim. tekrar teşekkürler emeğinize sağlık

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.