-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Asphalt Nitro v1.2.0i

ads
ads

Asphalt Nitro v1.2.0i Oyunu İndir.

Asphalt Nitro v1.2.0i android cep telefonu oyunu


En güncel araba yarışı android oyunlarındandır.  "Gameloft" tarafından geliştirilmiş olan bu yarış oyununda yeni arabalar eklenmiştir.  Çok hızlı sürat yapan arabalar ile oyunun  zevkine doyamayacaksınız. Bu oyun Google Play Store üzerinden indirebilir veya aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Asphalt Nitro v1.2.0i


Asphalt Nitro oyunu ücretsizdir.  Türkçe ve İngilizce olarak iki dil desteği bulunmaktadır. Dosya boyutu 25 MB.  Android 4.0 ve üzeri sistemlerinizde uyumluluk gösterir.

Asphalt Nitro v1.2.0i oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıya göz atın. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftAGHM&hl=tr

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Gameloft oyun şirketinin tüm oyunları çok kaliteli. Bunların arasında Asphalt 5-6-7 ve 8'den sonra Asphalt Nitro mobile oyununu çıkardı. Bu Asphalt oyunlarından pek farkı yok ancak sadece solo oynanabiliyor. Denemek isteyen indirebilir...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.