-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Balon Patlatma

ads
ads

                Oyun her insanın kafasını dağıtmasını, eğlenmesini sağlayan en iyi eğlence aracıdır. İnternet üzerinden arayıp da bulamayacağınız oyun yoktur. Önemli olan nasıl bir oyun oynamak istediğinizin kararını vermektir.

                En güzel oyunlar arasında yer alan balon patlatma hem çocukların hem de yetişkinlerin sürekli oynayabileceği oyunlar arasında yer almaktadır. Balon patlatma oyununda zorluk ve kolaylık derecesi bulunduğundan seçim yapabilme şansınız bulunmaktadır. Çocuklar için daha kolay olan yetişkinler ise daha zor olanları tercih ederlerse en kolaydan zoruna kadar oynanabilme şansı bulunmaktadır.


Balon Patlatma


            Özellikle gelişme çağında olan çocukların renk ayrımlarını yapabilmeleri bu oyun ile mümkün olabilmektedir. Balon patlatma oyununun tercih edilmesindeki en önemli neden çocukların dikkat toplama ve isabet ettirme yeteneklerinin kazandırılmasının sağlanmasıdır.

            İstediğiniz zaman internet üzerinden oyun oynayabileceksiniz. Siz sadece oyunun adını yazdığınızda karşınıza çıkmaktadır. Farklı farklı olduğundan balon patlatma oyunları arasından size ya da çocuğunuza en uygun olanını oynamalısınız.

                Matrak oyun içerisinde her yaş grubuna yönelik oyunlar bulunmaktadır. www.matrakoyun.com gibi siteler üzerinden inceleme yapmalı ve aradığınız oyunu kolaylıkla oynayabilme şansına sahip olmaktasınız.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Zaman geçirmek için bire bir oyun zevkli bir oyun bi kere başlayınca devamı geliyor tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Bu oyuna bayılıyorum gerçekten, çünkü oyunda zaman geçirmek çok keyifli, hem basit hem eğlenceli. Bunun benzeri oyunlarda güzel oluyor.

    YanıtlaSil
  3. Küçüklüğümden beri oynarım en iyi stres alma yollarından biridir benim için gündelik hayatın yorgunluğunu alır

    YanıtlaSil
  4. Balon patlatma oyunlarında balonları tek tek patlat. Balonlar patladıkça sen eğlen.

    YanıtlaSil
  5. klasik bir oyundur, hala denk geldiğinde oynarım. Resmini gördüm ve konuyu açtım siteyi de açtım yarım saattir oynuyorum. Acaba bu oyunlar ilerde benim çocuklarımın da bu kadar ilgisini çeker mi. Ben çocukluk döneminden oynadığımdan hala denk gelirse oynarım ama onlar daha görsel ve kaliteli oyunlarla başladığından belki de yüzüne bakmayacaklar....

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.