-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » BOYA GEREKTİRMEYEN İÇ ODA KAPILARI

ads
ads
Amerikan panel iç oda kapıları ve diğer boyalı iç kapılar zamanla renk değişime uğrar. Özellikle beyaz renkli iç kapılarda beyaz renkler zamanla sararır. TORUN KAPI ürünü Pvc mebran kapılarda ise mdf üzerine pvc kaplandığı için kapıda renk değişimi oluşmaz. Bu oda kapıları ilk günkü canlı renklerini uzun yıllar korur.


BOYA GEREKTİRMEYEN İÇ ODA KAPILARI


Oda kapıları özellikle çocuklu ailelerde boyalarının çabuk çizilmesi nedeniyle dağılıp bozulmasa da güzelliğini uzun süre  koruyamaz. Mdf üzeri boyalı olan bütün kapılar aynı sorunla karşılaşır. Bunlar lake boyalı kapılar, Amerikan kapılar, mdf  boyalı kapılardır. Mebran kapılar ise bu kapılardan çizilmeye dayanıklı olmaları ve renk değişimi olmayan kapı çeşiti olmaları nedeniyle farklıdır.

lı iç kapılar herhangi bir leke oluştuğunda silinse de izi kalır. Herhangi bir boya veya leke silindiğinde mutlaka izi kalacak boya ile rötuş yapılsa da mutlaka izi belli olacaktır. Pvc mebran kapılar nemli bezle silindiğinde pvc kaplama renk değiştirmeden tertemiz duracaktır.

Pvc iç kapıların çok tercih edileme sebeplerinden biri de kapıda görülen renklerin birebir aynısının müşteriye gelmesi. Yani boyama ile renk oluşturulmadığı için renk farklarının sizi hayal kırıklığına uğratma ihtimali yoktur. Numune iç kapı modellerinde gösterilen kapı renginin aynısı sizin evinize gelecek olan kapıda olacaktır.
Oda kapısından beklentiniz uzun ömürlü olması, renginin zamanla bozulmaması, modern kapı tasarımına sahip olması, zengin renk seçeneklerine sahip olması ise mebran kapı modelleri tam size göre. Bu çizilmeye dayanıklı iç oda kapı modelleri ile tanışmak için TORUN KAPI ile tanışın kapı fiyatında da direk üreticiden alma avantajını da kazanın

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.