-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Bu Uygulamayı Kullanırken Dikkat!

ads
ads

Whatsapp kotanızı bitirebilir...

Anlık mesajlaşma servisi olan "WhatsApp" mobil cihazlarda kotanızı hızlı şekilde bitirebilir. Yeni özellikler, özellikle ses kaydı, video, resim vb. gibi durumlarda kotanızın daha erken bitmesine neden olabilmektedir. 


Bu Uygulamayı Kullanırken Dikkat!


Bu sebeple mesajlaşma sırasında görüntü, ses gibi paylaşımları daha az yapmanız önerilir. Aksi takdirde kotanız bitebilir. Son günlerde Whatsapp'a yeni özellik olarak eklenen PDF dosya gönderme olayı ile durumu hafifletmek için yapmanız en gereken en doğru aktivite otomatik indirme özelliğini pasif hale getirmeinizdir.

Bu özellikler Whatsapp için güzel özellikle ve yeniliklerdir. Yerli yerinde kullanmak sorun teşkil etmez. Ancak sürekli dosya indirme, ses kaydı gönderme, görüntü vs. Bunun gibi işlemler kotanıza ağır gelebilir. Bu yüzden bunlara dikkat etmeniz gerekir.

Bu tür gönderim yüksek derecede veri paylaşımı olduğu için ve otomatik medya indirme özelliği ile yapılan tüm paylaşımlarda sizin uygulamanıza kayıt edildiğinden dolayı kota sorun yaşayabilirsiniz. Yukarıda belirttiğimiz gibi dilerseniz otomatik indirme sistemini kapatmanız size fayda sağlayacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Ben otomatik indirme sistemini kapattım zaten bir çok uygulama kotayı bitiriyor.

    YanıtlaSil
  2. Yoğun bir Whatsapp kullanıcısıyım. Fakat bu zmana kadar Whatsapp'da bir kota olduğunu bilmiyordum. Hemen gereksiz şeyleri siliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Whatsapp bence gelmiş geçmiş en kaliteli uygulamadır bizden biri oldu artık. hem ücretsiz olması hem reklamsız olması bunun kanıtı. Bence tüm telefonların sıfırlarında da uygulama yüklü gelmeli

    YanıtlaSil
  4. Zaten türkiye standartlarında internet kullanım paketleri düşük. Dolayısıyla en çok kullandığımız uygulamada whatshapp o yüzden indirme özelliğini kapatmamız gerekiyor. Yoksa kotanız dolar...

    YanıtlaSil
  5. Hiç biri messenger gibi olmadı olamayacak.Whatsapp bi ara paralı oldu dediler ama sonradan ne oldu bilmiyorum.Şimdide kota bitiriyor diyorlar buda yalan olabilir.

    YanıtlaSil
  6. en çok sevdiğim uygulama gerçekten bir harika :) kolay mesajlaşma insanlar arasındaki kolay diyalog :) ve sadeliğiyle işi başarmış bi program ve tr standartlarına göre ise biraz fazla gibi

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.