-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Cilt Arındırma Ve Beyazlatma Ürünleri

ads
ads

Cildimiz gün boyu havadaki toz ve kirlerin saldırısı altındadır. Gün boyunca cildimize etki eden toz zerrecikleri cildimizde gözeneklerin tıkanmasına ve cildimizin hava almamasına neden olmaktadır.

Cilt Arındırma Ve Beyazlatma Ürünleri


            Cildimizde bu durum nedeniyle tıkanan gözenekler hem sivilce oluşumuna hem de cildimizin çok çabuk yıpranmasına sebebiyet vermektedir. Sebi Pharma tarafından geliştirilen Sebi Su cildin arındırılmasında kullanılan etkili bir tonik ürünüdür. İçeriğinde sıvı formda yer alan hücre yenileyici bileşen sayesinde cildi arındırmakla kalmayan bu ürün aynı zamanda yaşlanma etkilerinin giderilmesine de yardımcı olmaktadır.


Havadaki toz ve kirlerin neden olduğu diğer bir cilt kusuru ise cilt lekeleridir. Cilt lekeleri; cildin olduğundan daha yaşlı görünmesini sağlayan cilt bakım ürünleridir. Sebi ala anti aging krem hem cilt beyazlatma özelliğine sahip hem de yaşlanma etkilerini geciktirici unsurlar içeren bir cilt bakım ürünüdür. Söz konusu ürün cildin soyulmasına sebebiyet vermeden cildi yıpratmadan cilt lekelerinin giderilmesine yardımcı olmaktadır.

            Sebi Simyacı gerek anti aging ve gerekse cilt arındırıcı ürünleri ile demakozmetik alanında lider konumda yer alan bir cilt bakım ürünü geliştiricisidir. Firmanın 0 232 404 00 45 - 46 numaralı müşteri bilgi hattından ürünlerle ilgili detaylı bilgi alabilir dilerseniz telefonla veya dilerseniz www.sebisimyaci.com adresli internet sitesi aracılığı ile ürün siparişi verebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.