-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Cobian Backup 11.2.0.582

ads
ads

Cobian Backup 11.2.0.582 İndir..


      PROGRAM BİLGİLERİ        PROGRAM
Üretici Firma Luis Cobian
Lisans Ücretsiz
Dil Desteği ( Arayüz ) İngilizce
Program Boyutu 18 MB
İşletim Sistemi Windows 7
Ekleyen İbrahim Fırat
Program Kategorisi Yedekleme - Kurtarma
Açıklama ( Özellikleri ) Bu program bir yedekleme aracıdır. Ücretsizdir. Luis Cobian tarafından geliştirilmiş ve arayüzü İngilizce olarak ayarlanmıştır.  Herhangi bir klasörü istediğiniz bir klasöre kopyalayabilirsiniz. İçinde FTP özelliği de bulunmaktadır.  Bu sayede herhangi bir kayıp yaşamadan aktarımınız gerçekleşir.
    Programı İndirmek için  > > >http://files.cobiansoft.com/programz/cbSetup.exe

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. ftp yedekleme özelliğinin olması, gerçekten iyi bir özellik olmuş. Bir çok programda bu özellik yok, varsa bile bu kadar hızlı değil, bir nevi ftp programı kadar hızlı bu programı kullanabilirsiniz arkadaşlar...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.