-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Doktor Strange Filmi (2016)

ads
ads

Doktor Strange - Doctor Strange 2016 Filmi İnceleme:


ABD yapımı filmin ismi "Doktor Strange" vizyon tarihi 4 kasım 2016 tür olarak geniş içeriğe yer verilmiştir. "bilim kurgu, aksiyon, fantastik, macera" türündendir. Doktor Strange filminin yönetmen koltuğunda oturan isim "Scott Derrickson" ve oyuncularından bazılarının ismi ise "Rachel McAdams , Scott Adkins , Benedict Cumberbatch , Tilda Swinton , Mads Mikkelsen"

Doktor Strange Filminin özeti:


Şuan için özetini veremiyoruz. Vizyona girmeye yakın zamanlarda özet verilecektir. Ancak kısa bilgi verelim. Bu film çok güzel bir olacağı görülmektedir. Ünlü yönetmenin, şeytan çarpması, Lanet, dünyanın durduğu gün gibi filmleri ile ön planda olmuştur. Bu filmde de sağlam kadro ile iyi bir film olacaktır.

Doktor Strange Filminin fragmanını izle.


(Not: Bu video "David Johns" isimli Youtube kanalından embed kodu alınmıştır. Sitemizle hiçbir alakası yoktur. )





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Güzel bir filme benziyor tam benim istediğim tarz film bakalım merakla çıkmasını bekliyorum umarım fragmandaki sahneler haricide filmin akışı güzel olur

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.