-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Erkek Spor Ceket Stilleri

ads
ads
Erkekler için özel olarak tasarlanan spor ceket modelleri, yaz aylarında yoğun bir şekilde kullanılıyor. Farklı renk ve farklı kesim tarzına sahip olan spor ceket modelleri, birçok kıyafet ile de kullanılabiliyor.

Spor Ceket Kombinleri

Kişinin beğendiği tarz doğrultusunda, birçok kombinin yapılabildiği kıyafetlerden bir tanesidir. Spor ceket, kumaş pantolon ya da kot pantolon ile kombin yapılabilir. Özellikle yaz aylarında, daha çok kot pantolon ile birlikte giyilebiliyor.
Kış aylarında ise kumaş pantolon ve aynı renkte pardesü ile birlikte kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra ceket altına pamuklu ve kalın kumaştan ve uyumlu renklerden oluşan gömlek ile de, çok güzel kombinler yapmak mümkündür.


Keten kareli slimfit ceket modelleri, günlük kullanıma uygun modellerden bir tanesidir. Standart olarak, 3 adet cep bulunur. Üst kısımdaki cebe istenirse aksesuar olarak, mendil koyulabilir. Beyaz ince ya da kalın kumaştan üretilen gömlekler ile de kullanılabilir. Gömleği tamamlayıcı unsur olarak, mavi ya da tercih edilen renkte bir kravat ile de şıklık tamamlanabilir.
Deri cepli ekose ceket modelleri, birçok erkek tarafından giyilen spor modellerden bir tanesidir. Tamamı pamuklu kumaştan üretilen bu modelde, yan taraflarda deri cepler mevcuttur. Siyah kumaş bir pantolon, siyah ya da farklı renklere sahip olan bir kravat ve beyaz bir gömlek ile şık kombinler yapılabilir.

Gömlek modelleri ve fiyatları hakkında bilgi almak için; http://www.wessi.com/erkek-ceket adresini ziyaret edebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Çok beğendim birbirinden güzel ceketler var. Fiyatlar oldukça uygun gözüküyor. Ürünler kaliteli sipariş vereceğim en kısa zamanda.

    YanıtlaSil
  2. Spor ceket hastası biri olarak çok beğendiğim kombinler var. Bir iki tanesini gözüme kestirdim kesin alıcam.

    YanıtlaSil
  3. Şık ve spor giyimi tek bir ceket ile yakalayabilmenin en kolay yolu blazer ceketler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.