-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Giydirme Oyunları

ads
ads
               Minikler için hazırlamış olduğu tüm oyunlarında en kaliteli seviyeleri sunan ve kaliteli zaman geçirmeye yardımcı olan Matrak Oyun, oyun hizmetlerine devam ediyor. Her zaman güncel oyunları kapsamına ekleyerek miniklere boş zamanlarında keyifli vakitler geçirmelerini sağlıyor. Geniş kapasiteli olarak ele aldığı oyun kategorilerini onlarca parçaya ayırarak kolaylık sağlamaktadır.
                 Özellikle kızlar için hazırlamış olduğu Giydirme oyunları çok fazla tercih ediliyor. 

Kategori olarak ayrılan giydirme oyunları içerisinde binlerce farklı kız ve erkek karakterlerin giyimlerine yönelik açılıyor.


Giydirme Oyunları


            Bütün giydirme oyunları rengarenk fonlar, arka planda çalan müzikler ve rengarenk kıyafetler içererek miniklerin dikkatini daha da fazla çekiyor. Böylece oyun oynama tercihlerini giydirme oyunları kategorisinden yana kullanan minikler hem eğleniyor, hem kombin yapmayı öğreniyor hem de tasarımcı ruhuna bürünmüş oluyor.

                Her zaman hem eğlendiren hem de öğreten oyunlar sunan www.matrakoyun.com adresi oyun adresleri arasında en çok tercih edilenlerden biri haline gelmiştir. Makyajdan yemeğe, araba yarışlarından zeka oyunlarına, yemek oyunlarından çizgi film oyunlarına varana kadar pek çok alanda hizmet vermektedir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Güzel keyifli bir oyun. Kızıma gösterdim oynaması için şimdi çok pişmanım, başından kaldıramıyoruz çocuğu.

    YanıtlaSil
  2. ilginc güzel bir oyun yorumları var ben daha önce bilgi sahibi olmadığım bir oyun niteliklerini inceleyeceğim

    YanıtlaSil
  3. Giydirme oyunlarini zamaninda kagitlar ile oynardik simdi teknoloji sayesinde bir tik ile hallediyoruz bu hiza yetismek zor cidden

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.