-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İNTERNET ÜZERİNDEN ALIŞVERİŞ

ads
ads
Online alışveriş sektörü günden güne önemini arttıran bir sektör olmakla birlikte neredeyse her gün yeni alışveriş siteleri müşteriler için internetteki yerini almakta. Her yeni site oluşturmuş olduğu ürün yelpazesiyle daha fazla müşteriye hitap edebilmeyi umuyor. İşte http://limora.com.tr/ sitesi de böyle bir site. Siteyi geçenlerde gözlemleme fırsatı bulan biri olarak söylemeliyim ki özellikle çocuklar için satışta olan ürünleriyle ve sağlığına önem veren müşteriler için satışını yaptığı ürünlerle geniş bir kitleye hitap ettiğini söyleyebilirim. Ayrıca koleksiyon hastaları için (örneğin ben) satışa sunduğu model araçları da unutmamak gerek. Bu yüzden muhtemelen kendim için ilk alışverişimi bu model araçlardan birini alarak gerçekleştireceğim. Yakında doğum yapacak olan eşim için de Nemartro gıda takviyesi ve çatlak kremi almayı düşünüyorum.

İNTERNET ÜZERİNDEN ALIŞVERİŞ

Dermatoloji Ürünleri


Kadınların doğum sonrası birçok problemi gün yüzüne çıkıyor malum. Hamilelik süresince yıpranan bedenleri doğumdan sonra onlara bir enkaz gibi geliyor. Hem artan kiloları, hem de bazı diğer sağlık sorunlarıyla kadınlar için uğraşılması zor bir dönem başlıyor diyebiliriz. İşte bu problemlerinden biri de cilt çatlaması problemi. Birazdan bahsedeceğim Lierac çatlak kremi bu sorunun çözümünde aktif rol oynuyor. Her kadın doğumdan pürüzsüz bir ciltle ayrılmayı arzu etse de bu birçoğunda pek de mümkün olmuyor maalesef. Ayrıca bebek bakımıyla geçirdiği süre boyunca kendi bedeniyle ilgilenme sürecini aksatan kadınlar bir süre sonra mutsuzlaşmaya başlıyor. Ancak bunun önüne geçmek günümüzde artık pek de zor görünmüyor. Özellikle günden güne gelişen dermatoloji sektörüyle birlikte kadınların işleri biraz olsun kolaylaşıyor.

Sağlıklı Yaşam



Kadınların hamilelik sonrası çatlaklarını düzeltmek için geliştirilmiş bir krem mevcut. Adı Lierac çatlak kremi. Bu kremi site üzerinden satın alabilirsiniz. Ayrıca dikkatimi çeken bir ürün daha oldu ki onu da tavsiye etmeden geçemeyeceğim. Özellikle eklemleriyle ilgili problem yaşayanların ihtiyacı olacağını düşündüğüm bir ürünü de tanıtmak istiyorum. Ürünün adı Nemartro ve yumurta kabuğunun zarından üretilen bir gıda takviyesi. İhtiyacınız olan kalsiyumu size kazandıracak bir ürün. Yine hamilelik döneminde kemiklerindeki kalsiyumu önemli ölçüde embriyo gelişimi için kullanan kadınlar için oldukça gerekli bir takviye olduğunu söyleyebilirim. Bu her iki sağlık ürününü de sözünü ettiğim http://limora.com.tr/ sitesinden alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.