-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » iPhone 5c Fiyatı

ads
ads
Günümüzde akıllı telefonu olmayan kalmadı. Yine de her birimiz bütçemiz yettiği sürece daha kaliteli telefonlar almayı hedefliyoruz. Piyasadaki en kaliteli telefonları üreten firma şüphesiz Apple firmasıdır. Apple’ın iPhone ürünleri ülkemizde her yıl milyonlarca kişi tarafından rağbet görür. Apple iPhone’un en popüler modellerinden birisi 5c telefonlarıdır. iPhone 5c fiyatı açısından diğer üst modellere göre bir miktar daha uygundur diyebiliriz.

iPhone 5c Fiyatı


İçinde bulunduğumuz yıl içerisinde yeni telefonlarını, yani 7s serisini çıkaracağını açıklayan iPhone’da beklentiler yüksek. Tabi bu yeni telefonların çıkışı pek çok avantajı da beraberinde getiriyor. Bunlardan belki de en iyisi önceki modellerin fiyatlarında yaşanan düşüşlerdir. Bu açıdan 5c serisinin şimdilerde oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulduğunu söyleyebiliriz.

iPhone 5c özellikleri

Standart iPhone 5c telefonlar üzerlerinde 16 GB dahili bellek ile geliyorlar. Kişiler tercih ederlerse daha yükse dahili belleğe sahip iPhone 5c telefonlarını da satın alabiliyorlar. Bununla birlikte telefonun 1.3 GHz çift çekirdekli işlemcisi, 1 GB RAM’i, iOS işletim sistemi ve bir telefonda aradığınız standart Wi-Fi, 4G gibi özellikleri bulunuyor.

iPhone 5c nereden alınır?

Günümüzde iPhone 5c fiyatları arasında karşılaştırma yapan ve size en uygun fiyat, satış sonrası hizmet seçiminizde yardımcı olan bir site var. Bu web sitesi bilio web sitesidir. Bilio’nun iPhone 5c ürünlerini listelediği web sitesine http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/apple-iphone/5c-16gb-p148952883 adresinden erişebilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. İphone telefonlarından hiç bir zaman pişman olmadım bu telefonda onlardan bir tanesi özelliklerine göre güzel telefon tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Dün tanıtımı yapılan iphone 5se bence iphone 5c'den daha iyi olduğunu gösterdi. Bence İphone 5c alınacağına 5se alınsa daha iyi. Her zaman yeni teknoloji daha iyi..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.