-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Lep's World v2.5

ads
ads

Lep's World v2.5 Oyunu indir.

Lep's World v2.5 android cep telefonu oyunu.


Mario oyununu  geçmişten günümüze kadar hep var olmuştur. En unutulmaz ve sevilen oyundur. Eski zamanlarda mario oyunu bu kadar gelişmiş değildi ancak gene en çok bu oyun oynanırdı. Şimdi klasik mario oyunlarının  yerine gelişmiş ve güncel oyun sürümleri çıkmaya başladı.

Lep's World v2.5


Onlardan biride "Lep's World" oyunun en güncel hali olarak "Lep's World v2.5" olarak  Google Play Store üzerinden indirme imkanına sahipsiniz. Ancak bu  oyun eski versiyona göre daha zorlu aşamalardan geçmektedir. Bu yüzden daha eğlenceli olduğunu söyleyebiliriz.

Oyunda  56 versiyon bulunmaktadır ve beş adet  farklı tasarımın barındırmakta ve birçok sizi zorlayacak düşmanlara karşı mücadele edeceksiniz. Tabi zararlı bitkilerde bulunmaktadır. Tüm bunları aşmanız ve kendinizi korumanız gerekmektedir.

Lep's World v2.5 android oyununun dili Türkçe ve İngilizce olarak ayarlanmıştır.  Android 3.0 ve üzeri sistemlerinizde rahatlıkla çalışmaktadır.  Aynı zamanda bu oyun ücretsiz olarak kullanıcıya sunulmuştur. Bunun için aşağıdaki bağlantı ile erişebilirsiniz.

Lep's World v2.5 Oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=at.nerbrothers.SuperJump

Bir önceki konumuzda "block launcher pro"  isimli ek uygulamayı tanıttık.  Gerekli bilgilere ulaşmak için konumuza gidiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Mario oyununa benzer hemen hemen aynı yapmışlar. Tek farkı oyun karekteri. Bence oynanabilirliği yüksek bir oyun özellikle küçük çocuklar için eğlenceli olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Alışmışım artık grafiği iyi olan oyunları oynamayı ama biraz nostalji iyi oluyor.

    YanıtlaSil
  3. Lep's world oyunu çıkmadan önce bir blogda oyunun incelemesini okumuştum, oyun gerçekten denenmesi gereken bir tür. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  4. Bir mario değil tabi ki ama zaman geçirmeye bire bir diyebilirim eğlenceli zevkli bir oyun, denemeyenlere denesin

    YanıtlaSil
  5. tablet için denedim güzel zevkli bir oyun ama o klasik 8 bitlik mario oyunun tadını vermiyor hiç bi şekilde, daha doğrusu oyun güzel olsa da atari oyunları ve ataride oynamak ayrıydı :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.