-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » OTO EKSPERTİZ

ads
ads
Bugün artık ikinci el araç almak çok kolaydır. Hem satıcıların kendileri hem oto galerileri hem bazı markaların servisleri ikinci el araç satıyor. İkinci el araç alırken en önemli konu oto ekspertiz konusudur. Bu işlem sırasında aracı almak isteyen kişinin talebi doğrultusunda alınması planlanan araç her açıdan kontrolden geçirilir. Kontroller, incelemeler ve testler sonucu araca dair bir rapor hazırlanır ve aracı almayı planlayan kişiye sunulur. Bu rapor doğrultusunda aracın satıcı tarafından istenilen fiyata alınmasının doğru olup olmadığı, aracın istenilen niteliklere sahip olup olmadığı değerlendirilir. Son karar tabii ki alıcıya aittir. Ekspertiz işlemleri alıcıya aracı tanıma ve bu doğrultuda karar verme imkânı tanır.


Oto ekspertiz servisi

Ne yazık ki günümüzde insanlar daha fazla para kazanmak için hiç çekinmeden yalan söyleyebilir. Satıcılar da hem bazı konuları gizleyebilir hem de araç için ederinden fazla bir ücret talep edebilir. Bu gibi konularda uyanık olmak gerekir. Bu nedenle ekspertiz işleminin mutlaka deneyimlim bir firmaya yaptırılması gerekmektedir. İstanbuloto ekspertiz alanında pek çok farklı seçenek sunar ancak bu işlemin gerçekten deneyimli ve işinin ehli bir firmaya yaptırılması gerekmektedir. Firmamız işinin ehli ustaları ile size bu konuda her türlü desteği vermeye hazırdır. Firmamızca ekspertiz işlemleri sırasında aracın iç ve dış elektronik aksam kontrolü, kaporta boya kontrolleri, yasal sorgu ve hasar raporu incelemesi, motor ve mekanik aksam ile mekanik alt kontrolleri ve test sürüşü yapılır.

Ulaşabileceğiniz site

Tüm bu kontroller sırasında elde edilen bulgular aracı satın almak isteyen kişi ile paylaşılır. Bu bulgular doğrultusunda aracı alıp almamak onun takdirine kalır. Belki ücret rapordaki bulgular doğrultusunda yüksek gelebilir ve daha fazla pazarlık yapabilir. Aracın ona söylenmeyen bir kazası tespit edilebilir ve aracı almaktan vazgeçebilir. Bu aşamadan sonra karar tamamen ona kalır. Siz de http://www.oto-ekspertizi.com/ adresinden bize ulaşabilir ve almak istediğiniz aracın kontrollerini yaptırabilirsiniz. Araç almadan önce mutlaka kontrolü yaptırın. Bu güvenlik için gerekli olduğu kadar almak istediğiniz aracı tanımanız açısından da son derece önemlidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.