-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Patient Zero Filmi (2016)

ads
ads

Patient Zero 2016 Filmi İnceleme:


Filmin türü korku içeriklidir. Patient Zero filminin yönetmeni "Stefan Ruzowitzky" ve oyunlarından bazı isimler "Natalie Dormer , Stanley Tucci , Matt Smith , John Bradley , Clive Standen" ABD 2016 yapımı sinema filmlerindendir.

Patient Zero Filminin özeti:


Tüm dünyayı kısa sürede saran bir salgın ile halk karşı karşıyadır. Bu tür salgın daha önce hiç bir yerde görülmemiş ancak tüm gezegeni sarmıştır. Bu salgının en kötü özelliği ise çok hızlı şekilde insandan insana geçerek yayılması ve bu nispetle o kişiler aniden zombiye dönüşür. Bu hasta kişiler zombi ancak insanlardan farklı bir dil ile konuşmaktadır.

Kısa bir araştırmadan sonra çok yetenekli bir kişi bu zombiye dönüşen ve anlaşılmayan dili çözer ve onlarla iletişime geçmeyi başarır. Artık insanlar umudu bu kişide ararlar. Ancak bu salgından etkilenmeyen az bir nüfus ise kendini korumaya alır ve tedavi yöntemleri üretmeye çalışırlar. Aksi takdirde herkes vahşi ve acımasız zombi olacaklardır.

filmin senaryosu Mike Le yazmıştır. Başroller ise Natalie Dormer ve Matt Smithe aittir.

Patient Zero, Matt Smith, Natalie Dormer, Clive Standen 2016 HD

Fragmanı izle

Not: bu video "Delgado Rico" isimli youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. bu film korkmam diyen epey adamı korkutacak seviyede ve kalitede, çünkü gerçekten can alıcı sahneleri var. Ben çok korku filmi sevemem ama kesinlikle bu filmden etkilendim ve tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  2. patient zero fantastik ve güzel bir filme benziyor ilk fırsatta sinemaya giderek merakımı gidermeliyim galiba

    YanıtlaSil
  3. extrem bir filim olmuş diye düşünüyorum tabi izleyenlerin fikrini almak önemli eğer giden varsa düşüncelerini yazarsa sevinirim..

    YanıtlaSil
  4. Evet.. yeni zombi filmi geliyor. Fragmandan izlediğim kadarıyla çok mükemmel bir zombi filmi olacak. Bizim bölgede vizyona girerse kesin izleyeceğim. İzledikten sonra da daha farklı bir yorum paylaşacağım..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.