-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sağlık Kredisi Kullanmak

ads
ads
Sosyal güvenlik kurumuna bağlı olmak, sağlık giderlerimizin tamamen devlet tarafından karşılanacağı anlamına gelmemektedir. Tam teşekküllü özel bir hastanede iyi bir tedavi alabilmek için bazen sağlık kredisi çekmek zorunda kalabiliriz.

Hiç ummadığımız bir anda başımıza gelecek bir kaza neticesinde Devlet hastanelerinde nasıl bakım ve tedavi yapılacağını hiç düşünmek bile istemeyiz. Çünkü özel hastanelerin gösterdiği ilgi ve bakımı maalesef Devlet hastanelerinde göremediğimiz için Sağlık kredisi kullanmak zorunda kalabiliriz. Böyle durumlarda bizler için oluşturulan özel paketleri değerlendirmek zorunda olabiliriz. İnsanların eğitim ve sağlık kredisi kullanması amacıyla hazırlanan paketler tam ihtiyaçları karşılamazsa, bunun yerine ihtiyaç kredisi çekerek zor durumdan kurtulmanın daha mantıklı olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü bankalar tüketicilere düşen faiz oranlarına paralel uygun ihtiyaç kredileri sağlamaktadır. Bu amaçla hazırlanan kredi hesaplama motorlarından kendinize en uygun Sağlık ve Eğitim amacıyla kullanılabilecek olan kredilerden çekeceğiniz miktar ve geri ödeyeceğiniz vadeleri kolayca tercih edip en uygun bankayı seçip kredinizi alabilirsiniz. Sağlık kredilerinin en önemli avantajlarından biri hamile olan eşinizi özel hastanede doğum yaptırarak sağlıklı nesillerin iyi bir başlangıç yapmasına fırsat vermektir.

Sağlık Kredisi Kullanmak


Sağlık ve eğitim alanında en uygun kredi veren bankalar; Garanti Bankası, İş Bankası, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası başı çekmektedir. Ekstra ödemelerde faydalanmak amacıyla kendinize uygun kredi çekip yaralanmak için bütün bankaları tek tek sorarak Kredi çekmek daha avantajlı olduğunu bilmelisiniz. İlk girdiğiniz bankadan Sağlık-Eğitim giderleri için harcamak amacıyla Kredi çekmek doğru değildir. Ayrıca çekeceğiniz kredi için dosya masrafı, sigorta masrafı gibi ekstra giderler olup olmadığını da mutlaka öğrenmelisiniz.

Aşağıdaki sitelerden faydalanılmıştır.

http://www.kredialmak.com/gelirinize-gore-ne-kadar-kredi-cekebilirsiniz/

http://www.ilgim.org/saglik/erkek-cocuga-hamile-kalmak-icin-yapilmasi-gerekenler-nelerdir/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Sağlık kredisi hesaplama işlemi için kredi çekmek istediğiniz bankanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz

    YanıtlaSil
  2. Çok yararlı bir makale olmuş. Teşekkür ediyorum sağlık kredisi hakkında bilmediğimiz bir sürü şey var bunlara ışık tutmuşsunuz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.