-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Samsung Galaxy S7 Edge

ads
ads
Samsung markasının sunumu gerçekleştirdiği akıllı telefon modellerinden biri olan Galaxy S7 Edge, yeni modelleri arasındadır. Bir alt serisinin üstüne yeni özellikleri ile piyasaya sürülen bu modelin özelliklerini inceleyeceğiz.

SamsungGalaxy S7 Edge Özellikleri

Samsung yeni model akıllı telefonunda kullandığı özellikleri daha fazla arttırmıştır. Özellikle pil gücü ve hızlı şarj konusunda en iyisi arasında gelmektedir. Ön ve arka kameralarda daha parlak ve daha net görüntüler alabilmeniz için geliştirilen bu model de OIS işlevini ortaya koymuşlardır. Sekiz çekirdek özellikli ve 4 GB RAM boyutu mevcuttur. Hareket sensörlerini de geliştirerek daha fazla özellikli yapılmıştır. Tasarım bakımından 5.5 inç büyüklüğünde ve çift tarafı kavisli bir ekran görünümünde olması dikkat çekici bir ekran olarak gözükmektedir. Ekran çözünürlüğü 1440x2560 pikseldir. Geliştirilmiş güvenlik önlemi ile birlikte parmak okuyucu sistemi bulunmaktadır. Dokunmatik ekran olması, suya ve toza karşı dayanıklı yapılması ile tercih edilebilir akılı telefonlardan birisi olmaktadır. Samsung telefon modellerinin geliştirilmesi daha çok tercih edilen marka olması ile Dünyada ilk 5 arasında yer almasını sağlamıştır.

Samsung Galaxy S7 Edge


Neden Galaxy S7 Edge’i Tercih Etmeliyiz?

Bir çok yeni özelliği ile dikkat çeken modelde daha çok performans ve teknik özellikleri bakımdan tercih edilebilir. Hem tasarım hem de dayanıklılık bakımından özelliklerinin dışında yapılmış bir akıllı telefon konumunda olmuştur. Tanıtım olarak yapıldığı sırada bir çok özelliğini de gösterdikleri için en beğenilen ve tercih edilen bir model olmaya başladı.

Samsung Markasının Teknoloji Haberleri


Güncel haberler olarak teknoloji haberleri çoğu insanlar tarafından takip edilen haberler arasındadır. Markaların ne gibi yeni teknolojileri kullandıkları merak edilmektedir. Cepkolik.com ve cepkolik ismini aratarak güncel teknoloji haberlerini ve teknoloji ile ilgili bütün bilgileri buradan öğrenebilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Samsung her yıl en az 10-15 farklı sürüm akıllı telefon çıkarıyor. Bence s7 edge şuana kadar yapılmış en iyi akıllı telefondur. Hem özellikleri hemde tasarımı diğer akıllı telefonlara göre daha cazibeli..

    YanıtlaSil
  2. şu an için gelmiş geçmiş en iyi telefon olsa da 2 vakte kadar ünvanını kaybeder

    YanıtlaSil
  3. Samsung modellerini sevmezdim. Ancak s7 edge ile bu değişşti gibi sanal gerçeklik gözlüğü hediyesi ile gayet üzel bir teklif gibi duruyor

    YanıtlaSil
  4. Telefonu geçen hafta Media Markt'ta baktım ön kamerası bana göre piyasanın en iyisi aynı şekilde arka kamerada çok iyi zaten diğer donanımlarda da gelişme var.

    YanıtlaSil
  5. Bugün itibariyle S7 Edge almış bulunmaktayın tarife üzerine turcell bayisinden aldım. Daha önce s5 vardı kullanıyordum. Gerçekten çok güzel bir telefon yapmışlar s7... Bİraz tuzlu geldi ama değdi..

    YanıtlaSil
  6. Samsung telefonlara karşı hep bir ön yargım vardı ancak bu modelle o yıkıldı diyordum tam rakipleri daha iyi modeller çıkardıkları için maalesef gine kaldı

    YanıtlaSil
  7. donanımsal olarak en gelişmiş model olduğunu söylüyorlar ama samsung'un cihaz çıkarış hızına yetişilmediği için kesinlikle tavsiye etmiyorum, çünkü bu modeli alacaksınız 1-2 ay geçmeden yenisi çıkacak hiç değilse s7 edge plus çıkacak...

    YanıtlaSil
  8. Vallahi biz bir önceki versiyonun taksitini bitirmeden yenisini çıkarıyorlar. Samsung ve apple ın hızına yetişemiyoruz artık.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.