-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Sausage Party Filmi (2016)

ads
ads

Sausage Party 2016 animasyon filmi hakkında inceleme:


Filmin vizyon tarihi "09 Eylül 2016" yönetmeni "Conrad Vernon" tür olarak ise "Animasyon , Komedi, Aile" içerikli filmdir. Seslendirenler ise "Edward Norton , James Franco , Salma Hayek , Jonah Hill , Seth Rogen" ve senaryosunu hazırlayan geniş kitledeki kişilerin isimleri "Seth Rogen , Evan Goldberg , Kyle Hunter , Ariel Shaffir" Sausage Party filminin yapımcıları "Seth Rogen , Conrad Vernon". Aile ile izlenebilecek animasyon komedi ağırlıklı ABD yapımı sinema filmi.

Sausage Party Filminin Özeti:


Bilgiler netleşmedi. Ancak bu filmi yetişkinler de izleyebilir. Bilgiler netleşince filmin özeti sayfamızda güncellenecektir.

SAUSAGE PARTY - Official Restricted Trailer..

Sausage Party Filminin Fragmanını İzle.


Not: Bu video "Sony Pictures Releasing Australia" isimli Youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Fatih Serter5 Nisan 2016 00:03

    Sausage Party ile animasyon filmler yeni bir sürece evriliyor.
    Galiba sinema dünyasında milyon dolarlık yıldızlar dönemi kapanıyor. Hayali kahramanlar ne sigorta ne pazarlık ne de kaprisleri var. Üstelik 'Ben bu rolü hayatta oynamam' demiyorlar. Yaşlanmıyorlar enerjileri sınırsız. Gerisini Hollywood düşünsün

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.