-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Şıklığın Kalite İle Uyumu

ads
ads
            Erkek ve bayanların şıklığını tamamlamaları için ufak detayları atlamamaları gerekir.

            Basit gibi gözükse de seçeceğiniz Saat Modelleri sizin kıyafetinizi tamamlayacağı gibi çevrenizin zevkiniz hakkında bilgi sahibi olmasını sağlayacaktır. 

            Çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan ve sektöre yön veren saatlife, Erkek Saatleri çeşitlerinde istenilen marka ve modeli kullanıcılarının hizmetine sunmaktadır. Erkekler için olduğu gibi Bayan Saatleri ile de yelpazesini genişletmeye devam etmektedir.




            Saat, kimi insanlar için bir yaşam tarzıdır. Saat merakı, genel olarak erkek ve kadınlar için tutku haline dönüşmüştür. Bu sebeptendir ki her kıyafet için ayrı bir renk ve modelde saat kullanılır.

            Aslında kişinin bu denli uyumlu olması kendisini iyi hissetmesini sağlayacağı gibi çevresindeki insanları kendisine hayran bırakma konusunda da elini güçlendirecektir. Düşünün mesela; bir iş toplantısına katılıyorsunuz, son derece şık bir takım elbise, ayakkabı giydiniz. Bu kıyafetin üzerine uygunsuz bir saat takarsanız karşınızdaki insanın gözünde nasıl bir imaja bürüneceğinizi tahmin edebilirsiniz. Sonuç olarak seçeceğiniz saat modeli, sizin tarzınızı yansıtmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.