-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Son Teknoloji Ürünleri LED Tv Modelleri

ads
ads
Günümüzde görüntü sistemlerinin teknolojik açıdan hayatımızı daha fazla kaplayan cihazları kullanmamıza olanak sağlamasının sonucu olarak çok da eski bir geçmişe sahip olmayan televizyonların da bundan etkilenmesi ile sonuçlandı. Oled tv olarak düşündüğümüzde multimedya kullanımına uyumlu birçok modelin farklı boyutlarda ve ekran özellikleriyle karşımıza çıktığını söylemek mümkün.


Son Teknoloji Ürünleri LED Tv Modelleri


bilgisayar destekli ürünlerden artık kendi yazılımını bünyesinde taşıyan oled tv modelleri üzerinde belli bir araştırma niyetinde olan kullanıcılardansanız günümüzde yüzlerce modelin her birinde farklı özellikler bulunduğunu da gözetmeniz gerekecektir. Bunun sonucu olarak da fiyat aralıkları arasındaki farklar ve bunlara yönelik kampanyalar da göze çarpar. Ancak her markanın kendini kanıtladığı bir modeli ve pek tercih konusu olmayan televizyonların varlığından haberdar olabilmek adına internette küçük çaplı bir araştırma yapabilirsiniz.

LED Ekranda Nelere Dikkat Edilmeli

Plazma televizyonların ardından piyasaya sürülen LED teknolojisi görüntü alanı genişlerken aynı zamanda derinliğin de çok ince olmasını hedefleyen bir teknoloji olarak ön plana çıkıyor. Elbette artık oval ekranların dahi piyasaya sürüldüğü bir dönemde bu tarz teknolojilere gelenekçi bir bakış açısıyla yaklaşmak mümkün ve seçimi ortalama bir üründen yana kullanmak da bir tercih olarak karşılanabilir.


İnternet üzerinde birçok firma artık markaların cihazlarını kullanıcılara uygun fiyatlarla sunuyor ancak bütün kampanyalardan haberdar olmak da neredeyse kararlılık gerektiriyor. Bu sitelerden biri olan http://www.bilio.com/led-lcd-oled-tv-c3164 adresini ziyaret edebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Plasma, LCD, LED Tv'den sonra şimdi de 4K televizyonlar çıktı. Plasma döneminde 140 ekran 7-8 bin TL'Ye satılırken şuan 400 TL'ye bile alınabilir. Eğer TV almak istiyorsunuz tabiki yeni teknoloji almak daha karlı. O yüzden 4K Serisinden başlayarak TV dünyasına erişebilirsiniz...

    YanıtlaSil
  2. Hala oled tv'ler çok pahalı o yüzden 4K Led TV'ler bence çok ideal.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.