-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Tesettür Modasına Farklı Bakış

ads
ads

                 Bahyezen sitesinde özellikle diğer sitelerin önüne geçmesinin tek nedeni kapalı olan bayanların istek ve ihtiyaçlarına yönelik tasarımların yer almasıdır. Tesettürlü bayanların en çok önem verdiği konu kıyafetlere uygun kombinle içinde çanta, ayakkabı ve başörtüsü ile uyumu yakalamaktadırlar.



Özel günleriniz için bayanların şık görünmesini sağlayan Tesettür Abiye kıyafetler saten ve parlak kumaşlarla birlikte tül ve birbirinden değişik renklerle kendine hayran kalmaktadır. Çanta, ayakkabı, aksesuar ve eşarpla birlikte tamamlanmaktadır. Kadife kumaşın mükemmel görünümü beğendiğiniz renk ve modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

                 Bayanlar genelde kendi zevkine hitap eden renkleri tercih ederken önemli bir nokta ise Tesettür Giyim Markaları hakkında araştırma yapmaktadırlar. Markası ve kalitesine göre fiyatlarda değişim gözlemlenmektedir. Fırsat ürünleri ve farklı modellerin ünlü tasarımcıların kıyafetlerine sahip olabilirsiniz.

                 bahyezen.com sitesinde ilk dikkat çeken birbirinden güzel kıyafetler ve Tesettür Markaları sayesinde bayanlar hayran kalmaktadır. Tek renk kıyafetler her zaman tarz görünürken desenli modelleri ve gösterişli seven bayanlara hitap eden kıyafetler bulunmaktadır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. tesettür değişken olmadığı için değişkenliğe prim veren moda kavramıyla uygun değildir

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.