-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » The Crucifixion Filmi (2016)

ads
ads

The Crucifixion 2016 korku filmi inceleme:


Filmin vizyon tarihi "28 Ekim 2016", tür olarak "Gerilim , Gizem , Korku" içeriklerini barındırmaktadır. The Crucifixion filminin yönetmen koltuğunda oturan ünlü isim ise "Xavier Gens" ve oyuncularından bazıları ": Sophie Cookson , Corneliu Ulici , Brittany Ashworth , Matthew Zajac , Radu Banzaru" İngiltere ve Romanya yapımı 2016 sinema filmlerindendir.

The Crucifixion Filminin kısaca özeti:


Bilgiler güncellenecektir...


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Son 4-5 yıldır çok kaliteli korku filmleri maalesef çıkmıyor sinemalarda. AMa bu Crucifixion çok merak ettiğim filmlerden. Bakalım korkutacak mı bizi?

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.