-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » The Girl on the Train Filmi (2016)

ads
ads

The Girl on the Train 2016 filmi tanıtımı:


07 Ekim 2016 tarihinde vizyona girecek olan sinema filmidir. Yönetmeni "Tate Taylor" ve oyuncu kadrosu "Chris Evans , Emily Blunt , Luke Evans , Haley Bennett , Lisa Kudrow" The Girl on the Train Filminin türü ise "Gerilim , Gizem" içeriklidir. 2016 ABD yapımı filmidir.

The Girl on the Train Filminin Özeti:

Bir romandan uyarlanarak yapılan filmdir. Rachel sürekli olarak aynı  trenle çalıştığı seyahat etmektedir.  Bu sırada eski eşinin yeni kocası ile yaşadığı evinin önünden sürekli geçmektedir.  Bu evlerin hemen aşağısında yaşamakta olan bir çift ile tanışır ve onların hayatına ve aşkına imrenir. Ancak bu arada normal olmayan şeyler ortaya çıkar bir gün aniden belirsiz şekilde bu mükemmel çiftin birisi ortadan kaybolur. Bu kişinin lakabalı Jess olarak bilinir. 

The Girl On the Train Official Trailer 1


Not: (bu video "Movieclips Film Festivals & Indie Films" isimli Youtube kanalından embed kodu ile eklenmiştir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bir Emily Blunt hayranı olarak bu film heyecanla bekliyorum. Fragmanı bile filmin kalite kokusunu veriyor, Ekime kadar bekleyeceğiz artık :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.