-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Türkçe Yama

ads
ads
Türk oyuncular için oyunlardaki en büyük problem olan dil sorununu ortadan kaldırması nedeniyle oyun yamaları denince akla gelen ilk yama türü Türkçe Yama oluyor. Benim özellikle GTA San Andreas oynarken kullandığım bir Türkçe yamadan bahsetmek istiyorum. San Andreas oyunundaki ana menüyü, tüm konuşma alt yazılarını kısacası yabancı dilde olan her şeyi Türkçe diline çeviren bu yama ile hem oyunu oynamak daha basit oluyor hem de görevler daha kolay geçiliyor. GTA San Andreas Türkçe Yama ile oyunda geçen diyalogların da Türkçe’ye çevrilmesiyle oyunun hikayesini daha net anlayabiliyorsunuz. GTA San Andreas için hazırlanmış bu yamayı tüm GTA severlere tavsiye ediyoruz.

Türkçe Yama


Bahsetmek istediğim bir diğer Türkçe Yama ise Far Cry 4 için hazırlanmış. Önceki yamada bahsettiğimiz gibi bu yamada da Far Cry 4 içinde görebileceğiniz bütün metinler Türkçe oluyor. Kurulumu oldukça basit, boyutu da oldukça küçük olan Far Cry 4 Türkçe Yama oyun keyfinizi en az ikiye katlayacak gibi görünüyor. Bu sebepten %100 Türkçe Yama indirmeyi Far Cry 4 oynarken anlamakta zorluk çekenlere şiddetle tavsiye ediyoruz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. çok güzel bir paylaşım olmuş gerçekten teşekür ederim.. arkadaşlarıma önerdim böyle güzel paylaşımların devamını bekliyoruz admin bey iyi günler..

    YanıtlaSil
  2. Oyunculara ilaç olacak bu bıktık fellik fellik aranmaktan,en azından türkçe yama derdine son oldu

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir site sadece Türkçe yama değil aynı zamanda oyun haberleri ve oyun eklentileri de var.

    YanıtlaSil
  4. gerçekten çok güzel olmuş emeğe saygı diyorum admin bey :) böyle güzel uygulamarının devamını bekliyoruz :) emeğe saygı :) güzel paylaşım

    YanıtlaSil
  5. Başarılı bir site istediğim oyunun türkçe yamasını kolaylıkla bulabiliyor ve aranan bir siteydi teşekkürler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.