-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » ŞIK VE UYGUN FİYATLI ERKEK GÖMLEK MODELLERİ

ads
ads
Tarzında ister klasik seçimler yapan ister klasik seçimler yapan beyler her durumda da gömlek giyerler. Uygun takım elbise modelleri ile kombine edildiğinde şık imajlar ortaya çıkarabilirsiniz. Sade renklerin yanında desenli erkek gömlek modelleri de bulunmaktadır. Beden olarak S, M, L, XL, XXL gibi seçimler yapılabilir. Bej pantolonlar açık renk kombinleri için en iyi seçimler olacaktır. Yeşil, krem, sarı gibi renklerin bu pantolonlarla kombini şık seçimler olabileceği gibi her rengin en mükemmel tamamlayıcısı konumunda siyah pantolonlarla da karizmatik bir ifade elde edebilirsiniz.



            Pitikare pamuklu gömlekler düz renk olurken kareli gömlekler de daha spor tarzlara hitap eden farklı seçimler olacaktır. Desen olarak gömleklerde kullanılan farklı tasarımlarla kombine edilen bu modeller şık seçimler olarak hem günlük, hem de özel kullanımlarda tercih edilebilecektir. Sıradan renk uyumlarından sıkılan baylar için lacivert, taba gibi renklerle yapılan kombinler de açık renk erkek gömlek kombineleri kullanılmaktadır. Gömlek, pantolon ve kemer uyumunda yakalanan şıklık imajınıza da yansıyacak bir şıklık olacaktır.


            Çizgili modeller daha çok ofis alanında tercih edilen bir giyim şekli olmaktadır. Siyah gömleğin sağladığı ağırlık ve asalet farklı olmakta, kombinelerde hangi alanda tercih edilirse edilsin siyah baylara asil bir görünüm sunacaktır. Bu alanda farklı seçimler yapabilmek için http://www.wessi.com/erkek-gomlek adresi üzerinden araştırmalar yapabilir ve kampanyalı ürünlerden her dönemde yararlanabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.