-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kaplan Domuzu Canlı Yedi!

ads
ads

Domuzu Canlı yiyen Kaplan Video izle


Hayvanlar fıtratları gereği bazı şeyleri yapar. Aç kalmamak için besin ihtiyacını gidermek için iç güdüleri ile bunları yapar. Bu yüzden kaplana kötü gözle bakmamak lazım. Sonuç olarak domuzda hayvandır. Can taşır onunda fıtratında gereken şeyleri yapmak var.

Bu video "AlanyaHolidays" isimli yotube kanalından alınmış o kişi tarafından Youtube kanalına eklenmiştir.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. off buneydi be böyle içim dışım birbirine girdi. Acaba canlı değilmiydi hiç hareket etmiyor gibiydi şok falan mı geçirdi.

    YanıtlaSil
  2. Hayvan artık nasıl acıkmışsa öldürmeden yemeğe başladı vahşet gibi görünsede doğal hayatın gerçekleri..

    YanıtlaSil
  3. böyle videoları youtube nasıl onaylıyor? biz en ufak bir meme ucu göstersek hemen çakıyor topluluk kuralı ihlalini bu nedir arkadaş, çoluk çocuk dolu youtube..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.