-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Oldukça Etkileneceksiniz.

ads
ads
Ölüm haktır. Ve her canlı bir gün ölecektir. Bizlerde bir gün öleceğiz ancak hiç ölmeyeceğimizi düşünüyoruz neden böyle acaba? Ölümü unutturan kim. Şeytandır. Ölümü hatırlarsak çok dinimize daha  sıkı sarılır ve gerekli vazifeleri yerine getiririz.

İşte bu video youtube kanalında denk geldiğim ve oldukça etkili ve farklı tarzda anlatım şekliyle gerçekleri anlatıyor.

Bu video "Cihat Doğaner" isimli yotube kanalından alınmıştır. ancak hazırlayan hayal hanem isminde bir grup olduğu bilinmektedir.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Bazen aynı şekilde bende düşünüyorum bunu düşünün bir o kadar küçük bir alan ve bildiğin her yer kapalı ve zifiri işte bu sadece ölümün başlangıcı

    YanıtlaSil
  2. Ölüm zaten haktır.İyiki ölüm var bu dünyada yoksa birbirimizi yerdik. Adam gayet açık anlatmış. Tebrik ediyorum kendisini...

    YanıtlaSil
  3. Hayal hanem gerçekten çok güzel bir youtube kanalı hemen hemen bütün videolarını izledim ve gerçekten neleri yapmadığımızı daha doğrusu üşendiğimiz için aklımıza bile getirmediğimiz şeyleri içeriyor. Bu kanaldan en azından bir tane bile video izleyin demek istediğimi anlayaaksınız.

    YanıtlaSil
  4. ben bunu en son ruhi çenetten izlemiştim kanım dondu resmen, ruhi çenet tam bir psikopat zaten. ama bu adamda fena anlatmamış, güzel noktalara değinmiş.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.