-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yangın Güvenliğinde Tek Adres

ads
ads

                 Yangın çok hızlı yayılan, müdahale edilmezse can ve mal kaybına neden olabilen bir felakettir.En kısa zamanda yangının kaynağının tespit edilmesi olası bir facianın önlenmesi için ilk koşuldur.

                Yangın algılama ve ihbar sistemleri yangının çıkış noktasını en kısa sürede tespit ederek olası büyük bir felaketi önlemek için oluşturulmuş sistemlerdir. Kontrol panelleri, detektörler, Novec 1230 Gazlı Söndürme Sistemleri, ısı dedektörleri, yangın ihbar butonları, alarm sirenleri gibi unsurlar yangın algılama ve ihbar sistemleri içerisinde yer alır.




             Duman perdesi yangının bir alandan diğerine geçişini engellemek için kullanılır. Tehlike anında otomatik olarak devreye girerek yangının zararından kaçınmada kolaylık sağlar.Duman tahliyesinin olmadığı yapılara Argon Gazlı Söndürme Sistemleri tüm tehlikeler hesaplanarak, sistemli bir çalışmayla projelendirilir.

            Duman tahliye sistemleri yangında büyük patlamaların yaşanmaması için önleyici işlevdedir.Yangın söndürmede ise Yangın Perdesi, sulu söndürme sistemleri ve gazlı söndürme sistemleri kullanılır.

                 Temel prensip olarak müşteri memnuniyetini benimsemiş, üst düzey yangın çözümleri ile yangın güvenliği sektöründe adını duyurmuş novatayangın bünyesindeki tecrübeli mühendis ve personel kadrosuyla sizleri yangının zararlarından korumak için hizmet vermektedir.
            Uluslararası kabul görmüş şartlara ve müşteri tercihlerine uygun biçimde çalışan kuruluş her geçen gün kendini geliştirmekte , en son teknoloji ürünleriyle çalışmalarını sürdürmektedir.Yangın güvenliği için güvenilir adres http://novatayangin.com/.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.