-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Youngblood

ads
ads
Tamamı minerallerden oluşturulan Youngblood makyaj serisi ile birlikte güzel bir cilde sahip olabilmeniz artık çok kolay. Youngblood ürünlerinin tamamı minerallerden oluşturulduğu için sağlık açısından cildinize herhangi bir zarar vermeden derinlemesine ve kalıcı makyaj çözümleri sunuyor.
Youngblood nedir? Makyaj ve göz ürünleri olarak saf minerallerden üretilen far, göz çevrenizi kurutmayan özellikte karşınıza çıkmaktadır. Ayrıca ilk kullanımdan hemen sonra parlaklık ve renk özellikleri sayesinde kısa sürede çözüm alabilirsiniz. Yumuşak ve bakımlı yüzler için Youngblood ürünleri günümüzde tercih edilmeye devam ediliyor. Yoğun renkler için ıslak kullanım önerilen bu markanın içeriğinde yer alan mineraller ile birlikte toz farların sürekli kalıcı olduğu belirtilmektedir. Günümüzde sıkıştırılmış far kullanımı da çok öneli bir hale gelmiştir. Youngblood’un farklı tonlardaki yoğunlaştırılmış içerikleri ile birlikte etkili sonuçlar alınabilmektedir.



Markanın rimel kullanımında da özel vitaminler ile zenginleştirilen Youngblood maskaralar, kaliteli fırçasıyla hacim sağlar ve kirpikleri başarıyla birbirinden ayırabilmektedir. Bununla birlikte göz kalemi kullanımları için de Youngblood markasını tercih etmenizi öneriyoruz. Bu göz kalemleri konsantre renklerle formüle edildiği için oldukça kalitelidir. Akmadan ve dağılmadan kullanabilirsiniz.

Mineral farlar da Youngblood’un en çok beğenilen ürünleri arasındaki yerini almıştır. Sıkıştırılmış farlar saf minerallerden oluşturulmuştur. Bu konuda rahatça dağılarak makyajınızı da kolaylaştırır. Ayrıca cildinize kremsi bir his sunmaktadır.

Markanın kaş farı seti de çok gelişmiş seçeneklerle üretilmektedir. Daha güzel ve doğal bir kaş şekli vermek için kullanmanızı tavsiye edebiliriz. Manyetik olarak kapanabilen kutuda sunulan bu ürünler ile cilt kapatma konusunda dilediğiniz şekli kaşlarınıza verebilir ve uzun süreli kullanabilirsiniz.
Mineral sabitleyici ve yüz renklendirici konusunda da Youngblood bakım ve makyaj ürünleri sizlere kaliteyi ve güzelliği bir arada sunuyor. Eşsiz pudra içinde yer alan pirinç nişastası içeriği ile birlikte gün boyu cildinizdeki parlamalara karşı koruma sağlayabilirsiniz ve ayrıca aşırı yağı yok ettiği için gözeneklerinizin de küçülmesi sağlanabilmektedir. Ürünlerin tamamı dermatologlar tarafından test edilip sunulmaktadır. Cildi kurutmaya yapısı sayesinde de günümüzde tercih edilmeye devam ediliyor. Tamamen kremsi özelliği ile birlikte çok daha rahat bir gün geçirebilirsiniz.


Detaylar için : http://www.dermomarket.com/YoungBlood-Urunleri,LA_949-2.html

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.