-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Aöf Çıkmış Sorular

ads
ads
Eğitim ve  öğretim her alanda en önemli bir yere sahiptir. İster eğitimci olun, isterseniz  öğrenen bir gün gelip çeşitli meslek dallarından  öğretmenliği seçtiğiniz takdirde sizde bir  eğitimci olmuş olacaksınız.  Bunun  dahilinde  şuan en çok  talep edilen ve  dışarıdan okuma  olarak bilinen  AÖF ( Açık öğretim fakültesi) ile  daha avantajlı olmuş bulunmaktasınız. 




Genel olarak birçok insan bu kurumda okumanın iyi olmadığını düşünse bile yani özetle; okula  gidip gelmek yok, üniversite masrafı yok, harcamalar yok, saatlerce kış aylarında eğer arabanız yoksa  otobüs, minibüs, servis gibi araçları beklemek yok.  Bu taraftan olaya bakarsak  anadolu üniversitesi okumak en güzeli olarak gözümüze görünüyor.

Ama  diğer yandan yakın eğitim ile  daha verimli ortam oluşturulmuş olduğundan insanlar bunun daha iyi olabileceğini düşünse bile yukarıda belirtmiş olduğumuz özete nazaran "anadolu üniversitesi" okuyanlar daha şanslı ve avantajları daha çok. Sonucunda bir diploma alınacak değil mi? Ve alınan diploma zaten he örgün okumuşsunuz ha AÖF okumuşsunuz arada  fark yoktur. Fakat bazı branş seçimlerinde eksiklikler olabilir. Bunlar bunun azda olsa eksi yönü diyebiliriz.

Kendiniz rahat  şekilde ve mekanınızda derslerinize  çalışmanız, kafanızın rahat olması aynı zamanda derslere daha iyi adapte olmanızı sağlar. 

AÖF için gerekli çalışmaları yaptıktan sonra sınava  girmeniz gerekiyor. Bunun için size çok bilgi sunacak aynı zamanda   çok fayda  sağlayacak olan bir  web sitesi ile kısa bir şekilde tanıştıralım: Site ismi "aofabi.com" içinde  aöf çıkmış sorular bu faydalı sitede birçok kategori var özellikle  AÖF alanında sizlere hizmet sunan  değerli ve kendiminde  takip ettiği web sayfansını tanıtmayı uygun gördüm. Siz  değerli ziyaretçiler  eğer sınava gireceğiniz zaman ön çalışma için  araştırma yapıyorsunuzdur eminim. Bunun için ise aöf çıkmış sorulara bakarak ilham edinebilir ve onları  tekrar gözden geçirerek deneyim elde edebilirsiniz.

Web sayfamızda  gerekli birçok kategori yer almaktadır. Bunlardan bazılarını sizlere sayalım:

* Felsefe, iktisat,
* Çalışma ekonomisi,
* İşletme, ingilizce  öğrtmenliği,
* Maliye ve kamu yönetim,
* Tarih, sosyoloji, okul öncesi öğretmenliği,
* Uluslar arası ilişkiler ve Türk dili ve edebiyatı olarak sizlere geniş yelpazede hizmet sunan eğitim sitesidir. 

Daha  fazla bir.ok kategorisi  ile kendine hayran bırakan sistemi ile çok kişi tarafından ziyaret edilen sanal yerlerden biri olmuştur. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Teşekkür ederim. Bu hafta AÖF sınavlarım var. Eksik olan çalışmalarımı bu site sayesınde tamamlayacağım. Site yöneticilerine yazdım eksik olan ders özetlerimi tamamlayıp yollayacaklar.

    YanıtlaSil
  2. Yine bir açık öğretim sınavı daha yaklaşıyor. Öncelikle Allah herkese zihin açıklığı versin. Sitenizi çok beğendim çıkmış sorulara çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  3. haftasonu gireceğim 2 sınavıda her zaman ki gibi saçma sapan alakasız yerlere vererek geleneği bozmadı.

    YanıtlaSil
  4. Biraz konu anlatıma bakıp birde çıkmış soruları ezberleseler sınavı geçerler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.