-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bayan Uzun Elbise Modeli

ads
ads
Özel günlerde ya da düğünlerde giyilen uzun elbise modelleri, birçok bayan tarafından tercih ediliyor. Bazı uzun elbise modelleri, özellikle tasarımda aşırıya kaçabiliyor. Etek boyunun topuk üzerinde olması, elbisenin etek boyunun kirlenmesini önlüyor. Bu yönü ile elbise tasarımı oldukça başarılı diyebiliriz.


Renk seçimi özellikle uzun elbiselerde önemlidir. Birçok kıyafete uygun olabilecek şekilde renk seçim yapılmalıdır. Bu uzun elbise modelinde, mürdüm ve siyah renkleri kullanılmış. Bu renk seçimleri de, bayanlarda şıklığı ve ciddiyeti temsil ediyor. Renk seçiminde de bu modelde başarı sağlanmış.
Uzun Elbise Tasarım Özellikleri ve Kombinler
Bu modelin tanıtımında tasarım özelliklerine daha fazla yer verilebilirdi. Ayrıca en tür kıyafetler ya da aksesuarlar ile kombin yapılabileceği ile ilgili, müşteriye daha fazla bilgi verilmesi, ürünün cazibesini artırabilir.
Yakadaki kolye ve bel kısmındaki kemer ayrıntısı, modelin sadeliğine gölge düşürmüş. Gereksiz bir ayrıntı diyebiliriz. Ürün kumaşı olarak polyester ve likra kullanımı yerine, pamuklu ve keten kumaşların kullanımı daha iyi olabilirdi.

http://www.zemingiyim.com/kadin-elbise-modelleri

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.